Το iOS 16 κλειδώνει κρυφά και τα πρόσφατα διαγραμμένα άλμπουμ με Face ID ή Touch

0


Μία από τις χρήσιμες και προσωπικές αγαπημένες λειτουργίες του iOS 16 και του iPadOS 16 επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν τις κρυφές φωτογραφίες και τις πρόσφατα διαγραμμένες φωτογραφίες τους με βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Προηγουμένως, οποιοσδήποτε μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο Κρυφό άλμπουμ της εφαρμογής Φωτογραφίες και να δει εικόνες και βίντεο που ήταν αποθηκευμένα σε αυτό, ακυρώνοντας ουσιαστικά τον σκοπό της απόκρυψής τους ως επί το πλείστον.

Τώρα με το iOS 16, το iPhone και το iPad θα ζητούν από τον χρήστη να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας με Face ID, Touch ID ή κωδικό πρόσβασης πριν μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο Hidden άλμπουμ.

Η βιομετρική προστασία δεν περιορίζεται ούτε στο Κρυφό Άλμπουμ, καθώς απαιτείται επίσης έλεγχος ταυτότητας όταν κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο φάκελο "Πρόσφατα διαγραμμένα άλμπουμ".

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κρυφό κλείδωμα άλμπουμ

Η βιομετρική προστασία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία για να λειτουργήσει.

Μπορείτε ακόμα να απενεργοποιήσετε την προστασία Face ID ή Touch Id για τα κρυφά και τα πρόσφατα διαγραμμένα άλμπουμ μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Φωτογραφίες και απενεργοποιώντας την εναλλαγή για Χρήση Face ID/Touch ID.

Αυτό θα καταργήσει την απαίτηση ελέγχου ταυτότητας με Face ID πριν δοθεί πρόσβαση στο Κρυφό Άλμπουμ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !