Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Wi-Fi, αγγίξτε το όνομα του δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένη η συσκευή σας και, στη συνέχεια, αγγίξτε την ενότητα "Κωδικός πρόσβασης". Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας: Face ID, Touch ID ή κωδικός πρόσβασης iPhone ή iPad. Μόλις ο έλεγχος ταυτότητας είναι επιτυχής, ο κωδικός πρόσβασης εμφανίζεται σε καθαρό κείμενο. Μπορείτε να επιλέξετε τη νέα επιλογή "Αντιγραφή" για να το τοποθετήσετε σε μια σημείωση, σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ή να το μοιραστείτε εύκολα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, εάν χρειάζεται να συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για μια λειτουργία που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμο όταν έρχεται η περίσταση.

Η Apple πρόσφερε την πρώτη beta του iOS 16  πρώτα στους προγραμματιστές. Η δημόσια beta θα δει το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο, αλλά η Apple δεν δίνει ακόμη ακριβή ημερομηνία. Όσο για την τελική έκδοση, θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο σύμφωνα με την Apple. Με βάση το ημερολόγιο των προηγούμενων ετών, αυτό θα είναι τον Σεπτέμβριο.