Το Sileo εμφανίζεται να εκτελείται στο iOS 15.1

0


Τώρα που δοκιμάζουμε την beta ενημέρωση του iOS 16 και προετοιμαζόμαστε για την φθινοπωρινή της κυκλοφορία, δεν θα ήταν λάθος να περιμένουμε το iOS 15 τη λιγότερο συχνή έκδοση του iOS όσον αφορά το jailbreaking με ενα καινούργιο εργαλείο. Έχουν περάσει πάνω από 9 μήνες από την κυκλοφορία του iOS 15, αλλά δεν έχουμε δει ακόμη ένα δημόσιο jailbreak για αυτό.

Ο γνωστός πλέον προγραμματιστής του jailbreak CoolStar, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Ομάδας Odyssey, μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τον διαχειριστή πακέτων του Sileo να τρέχει σε iPod.

Αυτό που κάνει αυτό το στιγμιότυπο οθόνης ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το Sileo που εμφανίζεται σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης εκτελείται σε iOS 15.1 και ας μην έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Ένας άλλος προγραμματιστής του jailbreak που ονομάζεται @tihmstar στο Twitter ακολούθησε το tweet του CoolStar σημειώνοντας ότι ο προγραμματιστής χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του jailbreak που βασίζεται στο checkm8 που λειτουργεί για το iOS 15. Επομένως, το εν λόγω jailbreak είναι βασικά ένα ιδιωτικό jailbreak που δεν πρόκειται να γίνει γνωστό ακόμη  στο κοινό.

Αν και ένα ιδιωτικό jailbreak δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ενθουσιαστείτε ιδιαίτερα με το tweet του CoolStar, έχει κάποια σημασία.

Μας δείχνει ότι ένα jailbreak για το iOS 15 εξακολουθεί να είναι δυνατό και το εργαλείο checkra1n, το οποίο βασίζεται στην εκμετάλλευση checkm8 βάσει υλικού, θα μπορούσε τελικά να ενημερωθεί για να υποστηρίζει το iOS 15. Προς το παρόν προσφέρει μόνο προκαταρκτική υποστήριξη για το iOS 14.

Σε ένα άλλο tweet που έστειλε ο tihmstar νωρίτερα , είπε ότι εργάζεται σε ένα jailbreak στο iOS 15 που βασίζεται στο checkm8 exploit και που θα χρησιμοποιήσει για τον εντοπισμό σφαλμάτων του μη-checkm8 jailbreak του iOS 15.

Έτσι, το γεγονός ότι το CoolStar απέκτησε πρόσβαση σε ένα checkm8 jailbreak σημαίνει ότι ο tihmstar μπόρεσε επίσης να κάνει επιτυχώς το jailbreak στο iOS 15 χρησιμοποιώντας το jailbreak που βασίζεται στο checkm8.

Αυτό θα πρέπει να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του jailbreak καθώς η ανάπτυξη jailbreak που δεν είναι με το checkm8 θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα λάβουμε jailbreak για iOS 15 που θα υποστηρίζουν νέα μοντέλα iPhone, καθώς η υποστήριξη του checkm8 περιορίζεται μόνο στο iPhone X ή παλαιότερο.

Ο CoolStar έχει δηλώσει προηγουμένως ότι εργάζεται σε ένα νέο jailbreak χωρίς root για το iOS 15 με υποστήριξη για iOS 15.1.1 ή παλαιότερη έκδοση και με το tihmstar και το CoolStar φαινομενικά να συνεργάζονται, οι πιθανότητες κυκλοφορίας ενός jailbreak θα αυξηθούν από ότι δείχνουν τα πράγματα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !