Πως να παρακολουθήστε βίντεο απο το YouTube στο Apple Watch

0


Θα θέλατε ποτέ να παρακολουθήσετε βίντεο απο το YouTube στο Apple Watch σας; Εάν ναι, η εφαρμογή WatchTube για το watchOS είναι για εσάς. Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Apple Watch να παίζουν βίντεο του YouTube απευθείας στον καρπό τους.

Με το WatchTube μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube της επιλογής σας και να περιηγηθείτε στην υπηρεσία ροής βίντεο για να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο. Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο YouTube στο Apple Watch, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να εκτελέσει ενέργειες που μπορείτε να έχετε στον ιστότοπο του YouTube και στην εφαρμογή του iOS.

Η εφαρμογή διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας κανάλια YouTube και τους δημιουργούς σας και να παρακολουθήσετε τα βίντεό τους. 

Όταν χρησιμοποιείτε το WatchTube, μπορείτε να εγγραφείτε σε νέα κανάλια, να λαμβάνετε προτεινόμενα βίντεο με βάση το ιστορικό παρακολούθησης, να βλέπετε βίντεο που σας αρέσουν, να λαμβάνετε υπότιτλους βίντεο και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια ροή YouTube που δείχνει στους χρήστες βίντεο με τάσεις στην πλατφόρμα YouTube. Περιλαμβάνει αλγόριθμους που προσαρμόζουν την αρχική ροή με βάση τα βίντεο που παρακολουθείτε στην εφαρμογή.

Ενώ η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής υποστηρίζει μόνο ροή βίντεο, ο προγραμματιστής αυτής της εφαρμογής έχει υποσχεθεί επίσης τη λειτουργία μόνο ήχου, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μόνο ήχο παρασκηνίου ενός βίντεο.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό για το οποίο είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος καθώς επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική, podcast και άλλο περιεχόμενο πιο εύκολα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή WatchTube από το App Store όπου είναι διαθέσιμη ως δωρεάν λήψη. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !