Η Apple προσφέρει μια δωροκάρτα για την αγορά ενός Apple TV

0


Για δύο ακόμη εβδομάδες,
οποιαδήποτε αγορά για ενα Apple TV (μοντέλο HD ή 4K) σας επιτρέπει να έχετε μια δωροκάρτα ύψους 50 δολαρίων. Δυστυχώς, αυτό αφορά μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει τέτοια προσφορά στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες. Στη Ελλάδα, εξακολουθεί να υπάρχει η ίδια προσφορά για λίγο, δηλαδή τρεις μήνες που προσφέρονται στην υπηρεσία ροής Apple TV +.

Η δωροκάρτα $50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά άλλου προϊόντος της Apple. Όσοι ήλπιζαν να αφαιρέσουν τα 50 δολάρια από το ποσό του Apple TV θα απογοητευτούν επομένως. Επίσης, η αγορά του Apple TV πρέπει να γίνει από το Apple Store online (μέσω του site ή της εφαρμογής).

Φυσικά, αυτή η νέα προσφορά μπορεί να εγείρει ερωτήματα. Είναι αυτός ένας τρόπος για την Apple να αδειάσει "γρήγορα" το απόθεμα για να ανοίξει τον χώρο για ένα νέο μοντέλο; Εάν πρέπει να γίνουν πιστευτές οι φήμες, η νέα Apple TV αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2022 . Θα ήταν φθηνότερο από το υπάρχον μοντέλο, το οποίο κοστίζει 199 ευρώ (με 32 GB αποθηκευτικός χώρος) ή 219 ευρώ (64 GB). Θα ήταν ένας τρόπος να ανταγωνιστούμε καλύτερα τον ανταγωνισμό, του οποίου η τιμή είναι συνήθως πολύ χαμηλότερη από το προϊόν της Apple.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !