Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι είναι το καινούργιο iOS 15.6 beta 5 αλλά σε κάθε περίπτωση, μην περιμένετε ιδιαίτερες καινοτομίες αφού οι προηγούμενες εκδόσεις διόρθωσαν κυρίως σφάλματα και έκαναν γενικές βελτιώσεις. Αυτή θα είναι πιθανώς η τελική έκδοση του iOS 15, οπότε η Apple κάνει τα απαραίτητα για να το ολοκληρώσει.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας έκδοσης. Η Apple δεν μας λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη από όλους, αλλά δεν θα αργήσει πολύ.

Προφανώς, οι περισσότεροι από εσάς περιμένουν πιθανώς την beta 3 του iOS 16 και προφανώς δεν θα είναι για σήμερα το απόγευμα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει αύριο, γνωρίζοντας ότι η προηγούμενη γεννήθηκε πριν από δύο εβδομάδες .

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει την beta 5 (build 19U5063a) του watchOS 8.7 για το Apple Watch και beta 5 (build 19M5062a) του tvOS 15.6 για το Apple TV. Και πάλι, αυτό είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές.