Η Apple προσφέρει σήμερα μια ενημέρωση λογισμικού για το Siri Remote, δηλαδή το τηλεχειριστήριο για το Apple TV. Η έκδοση υλικολογισμικού είναι 10M1103, όπου
πριν ήταν η 9M6772 .

Όπως τα AirPods , η Apple δεν μοιράζεται καμία πληροφορία σχετικά με το τι νέο υπάρχει και τι άλλο έρχεται. Επομένως, είναι δύσκολο να πούμε εάν η εμπειρία σας με το Siri Remote θα αλλάξει κατά την περιήγηση στο Apple TV. Είναι πιθανό να μην αλλάξει τίποτα στο εμφανές μέρος και το νέο υλικολογισμικό να διορθώσει μόνο μερικά σφάλματα εδώ και εκεί.

Και πάλι, όπως και τα AirPods, δεν υπάρχει τρόπος να αναγκάσετε το τηλεχειριστήριο να κάνει ενημέρωση. Θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση αυτόματα όταν το κρίνει σκόπιμο. Άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Στην πραγματικότητα δεν θα ειδοποιηθείτε καν όταν εγκατασταθεί το νέο υλικολογισμικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Siri Remote έκανε το ντεμπούτο του με την Apple TV τον Μάιο του 2021. Αλλάζει από το προηγούμενο μοντέλο,  εγκαταλείποντας την επιφάνεια αφής για να τοποθετηθούν κουμπιά. Το touchpad ήταν περισσότερο πρόβλημα από οτιδήποτε άλλο για πολλούς χρήστες, γεγονός που έκανε την Apple να επιστρέψει στα κουμπιά.

Το τηλεχειριστήριο διατίθεται με το Apple TV 4K και Apple TV HD. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και χωριστά με 65 ευρώ .