Οι χρήστες του WhatsApp σύντομα θα μπορούν να αποκρύψουν την κατάστασή τους στο διαδίκτυο από ορισμένα άτομα

0


Η πολυαναμενόμενη λειτουργία του WhatsApp που θα επιτρέπει στους χρήστες του να αποκρύπτουν την κατάστασή τους στο διαδίκτυο από συγκεκριμένα άτομα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται σύντομα να λανσάρει μια επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ποιος θα μπορεί να τους δει όταν είναι online.

Αυτό θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά εύχρηστο χαρακτηριστικό για εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μοιραστούν την κατάστασή τους στο διαδίκτυο με συγκεκριμένα άτομα. Επιπλέον, η πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων ενημερώνει το χρονικό πλαίσιο για την κατάργηση των μηνυμάτων για τους δοκιμαστές beta.

Σύμφωνα με μια αναφορά της Wabetainf, ο τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται να επιτρέψει στους χρήστες του να επιλέξουν ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν όταν είναι συνδεδεμένοι. Ωστόσο, προς το παρόν, η εταιρεία εργάζεται για τη λειτουργία, γι 'αυτό οι χρήστες beta δεν πρόκειται να αποκτήσουν ακόμα τη δυνατότητα.

Στην έκθεση σημειώθηκε,

«Θα είναι δυνατό να διαμορφώσουμε ποιος θα μπορεί να βλέπει πότε είμαστε συνδεδεμένοι ακριβώς στις ρυθμίσεις που είδαμε τελευταία, χάρη σε δύο νέες επιλογές: «Όλοι» και «Όμοιοι με την τελευταία φορά».

Με άλλα λόγια, στην περίπτωση των χρηστών που επιλέγουν «Οι επαφές μου» για «Τελευταία επίσκεψη» και «Ίδιο με την τελευταία φορά» για «διαδικτυακή», υποδεικνύει τα άτομα που δεν έχουν αποθηκευτεί καθώς οι επαφές τους δεν θα μπορούν να δουν όταν είναι online.

Η πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων της Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λειτουργία που κρύβει τις τελευταίες εμφανίσεις και τις ενημερώσεις κατάστασης από ορισμένες επαφές. Στο παρελθόν, οι χρήστες δεν μπορούσαν να αποκρύψουν τις τελευταίες εμφανίσεις τους καθώς και τις ενημερώσεις κατάστασης από επιλεγμένα άτομα. Υπήρχαν μόνο τρεις επιλογές "Όλοι", "Οι Επαφές μου" και "Κανείς". Ωστόσο, επί του παρόντος οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή "Οι Επαφές μου εκτός".

Το WhatsApp δήλωσε σε μια ανάρτηση στο Twitter κατά την ανακοίνωση της ενημέρωσης της δυνατότητας,

«Για την περαιτέρω προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο, παρουσιάζουμε νέες επιλογές στις ρυθμίσεις ελέγχου απορρήτου σας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ποιος από τη λίστα επαφών σας μπορεί να δει την κατάσταση της Φωτογραφίας προφίλ, της Πληροφορίες και της Τελευταία Εμφάνισή σας."


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !