Μια προεπισκόπηση του Stage Manager στο iPad mini

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια ρύθμιση στο iPadOS 16 για να αναγκάσει το Stage Manager σε ένα iPad που δεν είναι επίσημα συμβατό . Αλλά αυτή η ρύθμιση είναι κρυφή και μόνο οι υπάλληλοι της Apple μπορούν να την ενεργοποιήσουν κατά τη διάρκεια των δοκιμών τους. Το κόλπο για να το έχετε είναι να περάσετε από τον προσομοιωτή iOS που προσφέρει η Apple στους προγραμματιστές. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος αφού δεν υπάρχει (δημόσιο) jailbreak του iOS 16 για την άμεση τροποποίηση μιας κρυφής ρύθμισης στο tablet.

Προφανώς, το iPad mini έχει μικρότερη οθόνη από το iPad Air και το Pro με το τσιπ M1, κάτι που επηρεάζει την απόδοση του Stage Manager. Ως υπενθύμιση, το Stage Manager επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το μέγεθος των εφαρμογών σε επικαλυπτόμενα παράθυρα για μια βελτιωμένη εμπειρία πολλαπλών εργασιών. Η λειτουργία υποστηρίζει επίσης μια εξωτερική οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται με έως και οκτώ εφαρμογές ταυτόχρονα (έως τέσσερις εφαρμογές στο iPad και έως τέσσερις εφαρμογές στην εξωτερική οθόνη).

Κατά την εκκίνηση, είναι δυνατό να έχετε τρεις εφαρμογές iPhone δίπλα-δίπλα. Κάποιος μπορεί επίσης να ανοίξει ένα μεγαλύτερο παράθυρο αφήνοντας μικρότερα παράθυρα στο παρασκήνιο για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ τους, κάτι που είναι εξαιρετικό για μεταφορά και απόθεση αντικειμένων.

Μένει να δούμε τώρα εάν η Apple θα αλλάξει την απόφασή της σχετικά με την υποστήριξη Stage Manager με το iPadOS 16. Επίσημα, ο κατασκευαστής λέει ότι δεν ήταν ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια των δοκιμών του με iPad χωρίς το τσιπ M1 . Αλλά τα πράγματα μπορούν ακόμα να εξελιχθούν από τώρα μέχρι την κυκλοφορία του iPadOS 16 σε τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο. Αρκετές beta θα εξακολουθήσουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο μεταξύ, μπορείτε να ανακτήσετε αυτές τις εικόνες ( 1 , 2 και 3 ) και στη συνέχεια να τις τοποθετήσετε στο iPad mini για να πάρετε μια ιδέα για την απόδοση.