Έρχεται μόνιμο jailbreak χωρίς να επηρεάζεται από επανεκκινήσεις?

0


Στο σημερινό άρθρο, σας έχω υπέροχα νέα για όσους από εσάς περιμένετε με αγωνία να κάνετε jailbreak στο iOS 15 καθώς ένα άλλο exploit του πυρήνα, είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα.

Ένα νέο σφάλμα  ανακαλύφθηκε και προφανώς λειτουργεί κάτω από  IOS 15,5 με τον  Jakes James, ένας προγραμματιστής στην κοινότητά που μας, είπε πως έγινε μια νέα ανακάλυψη που δεν χρειάζεται πλέον υπογραφή πιστοποιητικού επτά ημερών καθώς αυτό λειτουργεί μόνιμα για πάντα από τη στιγμή που θα γίνει jailbreak σε μια συσκευή. 

Μάλιστα στο λογαριασμό του αναφέρει πως αν βρισκόμαστε στο ήθος 15,5 να μην αναβαθμίσουμε και να παραμείνουμε εκεί γιατί θα έχουμε σύντομα εξελίξεις.

Αναφέρει επίσης ότι τα αυθαίρετα δικαιώματα ήταν το κρίσιμο κομμάτι που έλειπε και επίσης, αυτό το σφάλμα αυτό δεν λειτουργεί στο iOS 14 προς το παρόν. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο καλό νέο. Ο Tihmstar κυκλοφόρησε επίσης πολλά σημαντικά πράγματα σχετικά με το jailbreak του με το Checkra1n.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !