Όχι ένας αλλά δύο αναλυτές,
ο Ross Young της DSCC και ο Jeff Pu της Haitong International Securities ισχυρίζονται ότι το Apple Watch Series 8 θα είναι διαθέσιμο σε 3 μεγέθη οθόνης, συμπεριλαμβανομένης μιας 5% μεγαλύτερης οθόνης από τα τρέχοντα μοντέλα. Επομένως, το Apple Watch Series 8 θα προσφέρεται επίσης με οθόνη 1,99 ιντσών και ο προμηθευτής η Luxshare θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την παραγωγή αυτού του μοντέλου.

Οι 1,99 ίντσες (για 50,5 mm θήκης), είναι σημαντικά μεγαλύτερο μέγεθος από τις 1,69 ίντσες του Apple Watch Series 7 41 mm και είναι μόλις μια τρίχα πάνω από τις 1,9 ίντσες του μοντέλου των 45 mm (0,089 ίντσες ακριβέστερα). Φαίνεται δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα επιπλέον μοντέλο για μια τόσο μικρή διαφορά διαγώνιων οθόνης, αλλά τελικά γιατί όχι; Είναι επίσης πιθανό αυτό το ελαφρώς μεγαλύτερο Apple Watch να είναι η περίφημη «στερεοποιημένη» πινελιά που ονομάζεται Explorer Edition και έχει σχεδιαστεί ειδικά για υπαίθριες δραστηριότητες καθώς και για κάπως δύσκολες συνθήκες.

Τελευταία υπόθεση, το Apple Watch Series 8 και την «μεγάλη οθόνη» του 1,99 ιντσών θα είχαν ένα εντελώς επίπεδο πάνελ, όπως ανακοινώθηκε από ορισμένες φήμες…