Με τις προηγούμενες εκδόσεις, η μουσική που παιζόταν εμφανιζόταν μέσω ενός ένθετου στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατώντας στο εξώφυλλο του άλμπουμ ξεκίνησε η εφαρμογή Μουσική. Τώρα η ίδια χειρονομία εμφανίζει μια έκδοση πλήρους οθόνης του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής για μεγαλύτερη προεπισκόπηση για το εξώφυλλο. Σημειώστε ότι είναι λειτουργικό και με podcast.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι γιατί η Apple ένιωσε υποχρεωμένη να κυκλοφορήσει μια έκδοση Beta 3 για αυτήν την καινοτομία. Το τελευταίο θα μπορούσε κάλλιστα να περίμενε την beta 4 του iOS 16, η οποία θα έπρεπε κανονικά να φτάσει την επόμενη εβδομάδα. Είναι μια εκπληκτική επιλογή.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Apple είχε ανακοινώσει την προβολή μουσικής σε πλήρη οθόνη στην κλειδωμένη οθόνη του iOS 16 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην κεντρική ομιλία του WWDC τον Ιούνιο. Αλλά η δυνατότητα δεν ήταν διαθέσιμη. Αυτή είναι τώρα.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, η νέα έκδοση του iOS 16 Beta 3 είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.