TikTok Music:Έρχεται ο ανταγωνιστής του Spotify και της Apple Music;

0

 


Το TikTok Music θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια μελλοντική υπηρεσία ροής μουσικής. Η ByteDance, η μητρική εταιρεία του TikTok , έχει καταθέσει σήμα κατατεθέν για αυτήν την πιθανή υπηρεσία που θα ανταγωνιζόταν το Spotify, την Apple Music και άλλες πλατφόρμες.
Η κατάθεση εμπορικού σήματος για το TikTok Music ολοκληρώθηκε τον Μάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπωςαναφερει το Business Insider . Πρόκειται για μια ποικιλία αγαθών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να παίζουν, να μοιράζονται και να κατεβάζουν μουσική, άλμπουμ και στίχους τραγουδιών.

Από μόνο του, το TikTok είναι ήδη μια πλατφόρμα όπου υπάρχουν πολλά βίντεο με μουσική στο παρασκήνιο. Αυτό εξηγείται από μια συμφωνία μεταξύ του κοινωνικού δικτύου και των διαφόρων δισκογραφικών εταιρειών. Μπορούμε λοιπόν τώρα να φανταστούμε ότι η πλατφόρμα θέλει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να προσφέρει υπηρεσία ροής μουσικής προκειμένου να έχει τακτικό εισόδημα χάρη στις μηνιαίες συνδρομές. , υπάρχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο TikTok .
Άλλες πιθανές περιπτώσεις χρήσης για τη Μουσική TikTok ειναι στην εφαρμογή του ByteDance όπου πρόκειται για μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανό ήχο και βίντεο, καθώς και τη δυνατότητα επεξεργασίας και αποστολής φωτογραφιών ως εξώφυλλα για λίστες αναπαραγωγής και σχολιασμό τραγουδιών και άλμπουμ. Προς το παρόν, η ByteDance δεν επικοινωνεί δημόσια σε αυτήν την εφαρμογή του εμπορικού σήματος. Αλλά δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν μια νέα υπηρεσία ροής μουσικής δει το φως της δημοσιότητας σε λίγους μήνες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !