Όπως ήταν αναμενόμενο, η δεύτερη δημόσια έκδοση beta του watchOS 9 για το Apple Watch και η τέταρτη έκδοση beta για προγραμματιστές είναι πανομοιότυπες. Ωστόσο, μην περιμένετε ιδιαίτερες καινοτομίες σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Πράγματι, η Apple έχει κάνει κυρίως αλλαγές κάτω από το καπό, ιδίως για να βελτιώσει την απόδοση και να διορθώσει σφάλματα. Αντίθετα, υπήρξαν ορισμένες νέες δυνατότητες σε iPhone και iPad με τη νέα beta του iOS 16.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρολόι μου > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας έκδοσης και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Η τελική έκδοση για όλους θα πρέπει λογικά να είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο. Η φάση beta θα συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο και θα πρέπει επίσης να περιμένουμε τη μετάβαση σε μια νέα beta ανά εβδομάδα κάποια στιγμή. Αυτό επηρέασε επίσης τα iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura και tvOS 16.