Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με αυτήν την beta 7 του iOS 16. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να περιμένετε ιδιαίτερες αλλαγές αφού η Apple ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανάπτυξη, όπως μάθαμε πρόσφατα. Τώρα βρισκόμαστε στην τελική φάση όπου εστιάζουμε στις διορθώσεις σφαλμάτων και σε άλλες γενικές βελτιστοποιήσεις.

Εάν έχετε το προφίλ beta προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta του iOS 16.

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση. Η εταιρεία ανέφερε μόνο μια άφιξη το φθινόπωρο, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Με βάση όμως τα περασμένα χρόνια, τότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τον Σεπτέμβριο.

Η κεντρική ομιλία του iPhone 14 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει την άφιξη της τελικής έκδοσης του iOS 16 για τις 14 Σεπτεμβρίου. Αλλά η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, οπότε να είστε υπομονετικοί.