Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που μπορούν να βρεθούν με αυτήν την beta 8 του iOS 16 σε σύγκριση με την έκδοση που προτάθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην βρούμε κάτι ιδιαίτερο, εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις βελτιστοποίησης. Αλλά θα πρέπει να το εγκαταστήσετε για να είστε σίγουροι.

Εάν η συσκευή σας έχει διαμορφωθεί με το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 8 του iOS 16 και, στη συνέχεια, να την εγκαταστήσετε σταδιακά.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελική έκδοση του iOS 16 θα πρέπει κανονικά να φτάσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα υπάρξει κεντρική ομιλία στις 7 Σεπτεμβρίου . Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε το iPhone 14 και το Apple Watch Series 8. Ο κατασκευαστής θα δώσει επίσης τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις ενημερώσεις λογισμικού του. Δεν είναι αδύνατο η τελική έκδοση του iOS 16 να έρθει στις 14 Σεπτεμβρίου, αν βασιστούμε στις συνήθειες της Apple, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.