Ένα iPhone του 2007 που ήταν ακόμα στο κουτί του πωλήθηκε για 35.000 δολάρια

0


Ένα
iPhone του 2007, δηλαδή το πρώτο μοντέλο, που είναι σφραγισμένο στο κουτί του, πουλήθηκε σε δημοπρασία και η τιμή ήταν στα 35.000 $ (35.414 $ για την ακρίβεια). Αυτό είναι ένα μοντέλο με 8 GB αποθηκευτικού χώρου.

Με βάση το κουτί, αυτό το iPhone ήταν μέρος της αρχικής παρτίδας iPhone που πωλήθηκε τους πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία του smartphone της Apple τον Ιούνιο του 2007. Αυτό μπορεί να φανεί από την αρχική οθόνη που δεν διαθέτει το εικονίδιο iTunes Store. Η εφαρμογή iTunes Store, η οποία σας επιτρέπει να αγοράζετε μουσική, ταινίες και σειρές, αρχικά δεν υπήρχε στο iPhone και προστέθηκε μόλις λίγους μήνες αργότερα με την κυκλοφορία της ενημέρωσης του iPhone OS 1.1 τον Σεπτέμβριο του 2007. Η Apple αργότερα άλλαξε τη σχεδίαση του πλαισίου iPhone για να προσθέσετε το εικονίδιο. 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος έκανε την υψηλότερη προσφορά για αυτό το iPhone όπως επίσης δεν υπάρχουν  λεπτομέρειες σχετικά με τον συγγραφέα της δημοπρασίας. Αυτό έγινε από την RR Auction , έναν αμερικανικό οίκο δημοπρασιών που ξεκίνησε το 1980.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !