Η Vodafone υποχρεώνει τους συνδρομητές της να αλλάξουν τη συσκευή τους

0


Η Vodafone με μηνύματα που στέλνει στους συνδρομητές της αναφέρει..   ΠPOXΩPAME ΣTAΔIAKA ΣTHN AΠENEPΓOΠOIHΣH TOY ΔIKTYOY 3G EΩΣ TO ΔEKEMBPIO 2022. ΓIA NA MΠOPEIΣ NA AΠOΛAMBANEIΣ ΓPHΓOPEΣ TAXYTHTEΣ INTERNET MEΣΩ TOY ΔIKTYOY OΛEΣ TIΣ ΣYΣKEYEΣ EΔΩ https://bit.ly/VF_Mobile_Eshop. AN ΔEN AΛΛAΞEIΣ TH ΣYΣKEYH ΣOY H ΠPOΣBAΣH ΣTO INTERNET AΠO TO KINHTO ΣOY ΘA EINAI ΠEPIOPIΣMENH

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου κινητής, η Vodafone Ελλάδας, θα προχωρήσει στη σταδιακή κατάργηση του δικτύου 3G σε όλη την χώρα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022. Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση του δικτύου 4G/LTE και η επιτάχυνση ανάπτυξης της 5G τεχνολογίας προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ακόμη πιο σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Η σταδιακή απενεργοποίηση του δικτύου 3G θα ξεκινήσει σε πιλοτικό στάδιο από τις πόλεις Ιωάννινα και Βέροια την 1η Ιουλίου 2022 και σταδιακά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

Πλέον, η πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) θα γίνεται μέσα από τα προηγμένα δίκτυα 4G και 5G από συσκευές που υποστηρίζουν δίκτυο 4G ή 5G, με κάρτες τεχνολογίας U-SIM, ενώ οι υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων (SMS) δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά.

Το δίκτυο 2G, το οποίο υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων, φωνής και μηνυμάτων, δεν επηρεάζεται από την αλλαγή αυτή και θα παραμείνει ενεργό και εμπορικά διαθέσιμο στους καταναλωτές κατά το προσεχές μέλλον. Έτσι όσοι συνδρομητές έχουν συσκευές 2G δεν επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή.

Οι συνδρομητές μπορούν να ελέγξουν τον τύπο της τεχνολογίας της συσκευής τους (δηλαδή εάν είναι 2G, 3G, 4G ή 5G) καθώς και την κάρτα SIM τους σε οποιαδήποτε κατάστημα της Vodafone. Η Vodafone έχει φροντίσει ώστε όλοι οι συνδρομητές της που χρησιμοποιούν κάρτα SIM παλαιάς τεχνολογίας, να μπορούν να την αντικαταστήσουν άμεσα και δωρεάν στα ίδια σημεία.

Οι συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής που επηρεάζονται από την διακοπή του δικτύου 3G στην περιοχή τους, έχουν δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασής τους εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία διακοπής για την οποία θα ενημερωθούν μέσω του SMS (εξαιρουμένων τυχόν υπολοίπων επιδότησης συσκευής ή τερματικού εξοπλισμού).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της Vodafone (13830 για ιδιώτες και 1399 για εταιρικούς πελάτες) ή επισκεφθείτε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Vodafone  

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !