AirPods Pro 2: Με το νέο Chip H2, Custom Spatial Audio, Adaptive & Automated ANC και άλλα

0


Τα νέα ακουστικά της Apple διαθέτουν το τσιπ H2 για συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης και βελτιώνουν το μέρος της απόδοσης ήχου (πολύ χαμηλότερη παραμόρφωση, μεταξύ άλλων). Ακόμα στο κομμάτι του ήχου, ο εξατομικευμένος χωρικός ήχος προσαρμόζεται σε κάθε χρήστη προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου. Η διεπαφή εξελίσσεται επίσης με τον έλεγχο αφής (π.χ. σύροντας στα ακουστικά για να αυξήσετε ή να μειώσετε τον ήχο).

Τα AirPods Pro 2 γνωρίζουν επίσης πώς να «αναλύουν» τους γύρω εξωτερικούς ήχους και έτσι μπορούν να μειώσουν αυτόματα το επίπεδο του ήχου αυτού του θορύβου περιβάλλοντος χωρίς να χρειάζεται να παρέμβει ο χρήστης. Η Apple ανακοινώνει ότι η μείωση του εξωτερικού θορύβου είναι 2 φορές καλύτερη με τα νέα AirPods Pro σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η αυτονομία του νέου AirPods Pro 2 είναι 6 ώρες (ένα κέρδος 33% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο), ή 30 ώρες φόρτισης με χρήση της θήκης, (6 ώρες περισσότερες από πριν). Σημειώστε ότι η θήκη φόρτισης έχει ένα ηχείο που ειναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή Εντοπισμός. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και ένα λουράκι. Το AirPods Pro 2 κοστίζει 249 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις 23 Σεπτεμβρίου. Οι προπαραγγελίες είναι ανοιχτές από τώρα.


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !