Εικόνες της νέας θήκης φόρτισης για το AirPods Pro 2
εμφανίστηκαν , λίγες μέρες πριν από την κεντρική ομιλία της Apple . Αυτές μας υποδηλώνουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα χαρακτηριστικά: τέσσερις οπές ηχείων, ένα μικρόφωνο και ένα άνοιγμα για την τοποθέτηση κορδονιού.

Η θήκη φόρτισης AirPods Pro 2 αναμένεται να λάβει την υποστήριξη Find My της Apple, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την τοποθεσία της θήκης στην εφαρμογή Find My εάν ​​χαθεί ή κλαπεί, ακόμα και όταν τα ακουστικά δεν έχουν τοποθετηθεί σε αυτήν. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι η θήκη θα μπορούσε να εκπέμπει ήχο εάν χαθεί, κάτι που θα εξηγούσε την προσθήκη οπών στα ηχεία.

Το εκπληκτικό στοιχείο είναι το μικρόφωνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία Προσβασιμότητας της Apple που ονομάζεται "Ζωντανή Ακρόαση", η οποία μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να ακούσει μια συνομιλία σε ένα θορυβώδες μέρος ή σε όλο το δωμάτιο . Το μικρόφωνο θα μπορούσε να πάρει τον ήχο και να τον στείλει στο AirPods Pro που φοράει το άτομο, κάνοντας τον ήχο πιο εύκολο να ακούγεται. 

Τελευταίο σημείο, ειναι το άνοιγμα που θα επέτρεπε να τοποθετήσετε ένα καλώδιο ή κάτι άλλο για να μεταφέρετε τη θήκη φόρτισης σαν ένα μπρελόκ χωρίς να χρειάζεται πρόσθετο εξάρτημα.

Το AirPods Pro 2, του οποίου η θήκη φόρτισης θα διατηρήσει τη θύρα Lightning και δεν θα αλλάξει σε USB-C , θα ανακοινωθεί κανονικά κατά τη διάρκεια αυτού του εξαμήνου. Μένει να δούμε το πότε ακριβώς. Θα εκμεταλλευτεί η Apple την κύρια ομιλία της στις 7 Σεπτεμβρίου για να αποκαλύψει τα νέα της ακουστικά;