Η Apple θα κάνει μια προσαρμογή της οθόνης στο επάνω μέρος της οθόνης του iPhone 14 Pro και αυτό θα περιλαμβάνει την επιστροφή της ένδειξης της πλήρους μπαταρίας.

Από το iPhone X (και επομένως την εγκοπή), η Apple δεν εμφανίζει πλέον την ένδειξη μπαταρίας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Προς έκπληξη όλων, υπήρξε μια αλλαγή με την πέμπτη beta του iOS 16 που κατέστησε δυνατή την ύπαρξη του ποσοστού εντός του ίδιου του εικονιδίου της μπαταρίας .

Με το iPhone 14 Pro, η Apple θα προχωρήσει παραπέρα και θα προσφέρει την κλασική οθόνη, δηλαδή αυτή με το ποσοστό στη μία πλευρά και το εικονίδιο της μπαταρίας στα δεξιά. Όλα τα iPhone χωρίς εγκοπή έχουν ήδη αυτήν τη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου iPhone SE. Όσον αφορά το iPhone 14 Pro, προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η αλλαγή με την ένδειξη «νέας» μπαταρίας θα είναι παρούσα όλη την ώρα ή μόνο όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο.

Εκτός από την ένδειξη μπαταρίας, η Apple θα ανανεώσει και άλλα στοιχεία της γραμμής κατάστασης iOS στην οθόνη κλειδώματος και στο κέντρο ειδοποιήσεων για νέα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης της ένδειξης σήματος δικτύου προς τα αριστερά .

Η Apple θα ανακοινώσει επίσημα το iPhone 14s κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας στις 7 Σεπτεμβρίου . Αυτή η συνάντηση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε και άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch Series 8.