Η εγκοπή που γνωρίζουμε θα εξαφανιστεί με τα iPhone 14 Pro και Pro Max, αφού η Apple θα προσφέρει αντ 'αυτού
μια νέα διακοπή σε σχήμα επιμήκους χαπιού . Από σήμερα είναι δυνατό να δοκιμάσετε αυτήν τη μορφή στο iPhone σας, αυτή τη στιγμή.

Ο Ian Zelbo μοιράστηκε εικόνες μαζί μας που είναι εμπνευσμένες από το αποτέλεσμα που θα προσφέρει η Apple με το iPhone 14 Pro. Απλώς ανοίξτε την εικόνα στο iPhone σας και γυρίστε το τηλέφωνο ανάποδα για να ανακαλύψετε την εμφάνιση με τη νέα επιμήκη αποκοπή σε σχήμα χαπιού. Η εικόνα είναι διαθέσιμη εδώ  και αυτή για το iPhone Pro Max είναι διαθέσιμη εκεί .

Κάθε iPhone προηγμένης τεχνολογίας από το iPhone X έχει εγκοπή, με τα iPhone XS, iPhone 11 και iPhone 12 να διαθέτουν όλα το ίδιο μέγεθος εγκοπής. Η Apple μείωσε την εγκοπή με το iPhone 13 και η εταιρεία πρόκειται να την ρίξει σε λίγες μέρες με την παρουσίαση των νέων τηλεφώνων κατά την κεντρική ομιλία. Εκτός από την αντικατάσταση της εγκοπής, η Apple σχεδιάζει και άλλα νέα χαρακτηριστικά για το iPhone 14 Pro, όπως μια οθόνη Always On, μια κάμερα 48 megapixel, μεγαλύτερες μπαταρίες και πολλά άλλα.

Η κεντρική ομιλία της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου , αυτή την Τετάρτη. Το ραντεβού δίνεται στις 8 μ.μ. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Apple Park και μπορεί να παρακολουθηθεί και διαδικτυακά.