Έξι καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού για το iPhone το 2022

0


Είναι απαραίτητο να έχετε μια καλή εφαρμογή στο iPhone σας για να παραμένετε οργανωμένοι και να απαλλαγείτε από τα σκουπίδια. Είτε πρόκειται για επαφές, αρχεία ή φωτογραφίες και βίντεο που δεν χρειάζεστε πλέον στο τηλέφωνό σας. Η προειδοποίηση "Πλήρης αποθήκευση" είναι μια από τις πιο ενοχλητικές εμπειρίες, ειδικά όταν προσπαθείτε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες ή βίντεο. Ευτυχώς, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα στην αρχή και να διατηρήσετε τη βέλτιστη λειτουργία του τηλεφώνου σας με αυτές τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού iPhone.

Δεν υπάρχει έλλειψη των εφαρμογών που υπόσχονται να καθαρίσουν τον αποθηκευτικό χώρο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα αρχεία, τις επαφές κ.λπ. Ωστόσο, πολλές από αυτές απλώς δεν λειτουργούν και καταλήγουν να προκαλούν περισσότερα προβλήματα στη συσκευή σας.

Εδώ είναι οι έξι κορυφαίες επιλογές μου που πρέπει να δείτε

1. Cleaner for iPhone

Cleaner για την εφαρμογή iPhone για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης

Με την εφαρμογή Cleaner για iPhone, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε φωτογραφίες, βίντεο και επαφές από το τηλέφωνό σας. Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Όσον αφορά τις εικόνες, αυτή η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει και να διαγράψει παρόμοιες ή διπλότυπες φωτογραφίες, στιγμιότυπα οθόνης, selfies και ζωντανές φωτογραφίες από το iPhone σας.

Ωστόσο, με το κουμπί "Γρήγορος καθαρισμός", μπορείτε να αφαιρέσετε όλες αυτές τις εικόνες με δύο μόνο αγγίγματα. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή καθαρισμού διαθέτει επίσης μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε ή να διαγράψετε πολλές επαφές στο iPhone . Εάν έχετε διπλότυπους αριθμούς τηλεφώνου, ονόματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας, το Cleaner για iPhone θα σας επιτρέψει να τα συγχωνεύσετε και στη συνέχεια να καταλάβετε χώρο.

Επίσης, μπορείτε να διαγράψετε όλες ή πολλές επαφές από αυτήν την εφαρμογή καθαρισμού, κάτι που δεν είναι δυνατό από το iPhone σας. Μια εκπληκτική λειτουργία του Cleaner για iPhone σάς επιτρέπει να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας στο iCloud προτού συγχωνεύσετε ή διαγράψετε οποιεσδήποτε επαφές.

Διαθέτει επίσης έναν πίνακα εργαλείων κατάστασης αποθήκευσης που εμφανίζει πόσος χώρος απομένει στο iPhone σας. Και πόσο μεγάλο μέρος αυτού του αποθηκευτικού χώρου οφείλεται στις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας. Αυτά τα οπτικά στατιστικά θα σας βοηθήσουν να λάβετε αποφάσεις για τη βελτιστοποίηση της αποθήκευσης του iPhone σας.

Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίσετε βίντεο από το iPhone σας. Με φίλτρα όπως το μέγεθος και η ημερομηνία, μπορείτε να αφαιρέσετε βίντεο που δεν θέλετε. Συνολικά, το Cleaner για iPhone είναι η καλύτερη εφαρμογή για τον καθαρισμό του αποθηκευτικού χώρου του iPhone σας.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 2,99 $)

Κατεβάστε

2. Smart Cleaner

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Smart Cleaner για iPhone και iPad

Δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή για έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού των φωτογραφιών και των επαφών στο iPhone σας. Όταν το ανοίγετε, έχετε την επιλογή έξυπνου καθαρισμού ή χειροκίνητου καθαρισμού. Ο έξυπνος καθαρισμός θα απαλλαγεί γρήγορα από διπλό περιεχόμενο και στιγμιότυπα οθόνης. Αντίθετα, ο χειροκίνητος καθαρισμός σάς δίνει περισσότερο έλεγχο σχετικά με τις κατηγορίες αρχείων που θέλετε να διαγράψετε, είτε πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο είτε για επαφές.

Η διεπαφή είναι εύκολη στην κατανόηση και σας καθοδηγεί προς την επίτευξη οποιασδήποτε εργασίας καθαρισμού θέλετε να ολοκληρώσετε. Αναλύει τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας για να σας δείξει τι μπορεί να διαγραφεί και, στη συνέχεια, σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να συνεχίσετε. Επιπλέον, σας δείχνει τις διπλότυπες και ημιτελείς επαφές σας, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο και να οργανώσετε τη λίστα σας. Είναι εύκολο να συγχωνεύσετε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να διαγράψετε γρήγορα επαφές.

Μια αξιοσημείωτη πτυχή είναι ότι, παρόμοια με τις εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών , σας προσφέρει έναν μυστικό χώρο για την ασφαλή αποθήκευση ιδιωτικών μέσων και επαφών που δεν θέλετε να είναι ορατές στη λίστα επαφών σας. Μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε φωτογραφίες ανά μέρος και να απαλλαγείτε εύκολα από όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μία τοποθεσία.

Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι η καθαρή διεπαφή σε μινιμαλιστικά λευκά και μπλε χρώματα χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις ή paywalls. Φυσικά, πρέπει να εγγραφείτε για να απολαύσετε την πλήρη γκάμα δυνατοτήτων.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τη λειτουργία Smart Cleaning μέσω Siri ή Shortcuts που αυξάνει την ταχύτητα και την ευκολία.

Τιμή : Δωρεάν (H Premium ξεκινά από 4,99 $)

Κατεβάστε

3. Boost Cleaner

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Boost Cleaner για iPhone και iPad

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή καθαρισμού που επιτρέπει μια γρήγορη, καθαρή επιλογή εκκαθάρισης των φωτογραφιών ή των βίντεό σας και μια επιλογή μη αυτόματης καθαρισμού που σας δείχνει το περιεχόμενο που μπορείτε να καθαρίσετε, όπως στιγμιότυπα οθόνης και διπλότυπα.

Προσφέρει λειτουργίες όπως αφαίρεση διπλότυπων φωτογραφιών ή μεγάλων βίντεο, συγχώνευση διπλότυπων επαφών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επαφών. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες με ένα απλό άγγιγμα, το οποίο προσθέτει στην καθημερινή σας άνεση και διατηρεί τη συσκευή σας απαλλαγμένη από ακαταστασία.

Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης μια ξεκάθαρη εικόνα για τον αποθηκευτικό χώρο που σας απομένει ανά πάσα στιγμή. Είναι ένα αεράκι στη χρήση και κάνει τη δουλειά αποτελεσματικά. Επιπλέον, διαθέτει δύο πρόσθετες επιλογές, δηλαδή έναν αποκλεισμό διαφημίσεων και έναν έλεγχο ταχύτητας δικτύου. Το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων είναι βολικό για να απαλλαγείτε από ενοχλήσεις κατά την περιήγηση στο Safari.

Τιμή : Δωρεάν (9,99 $ για μηνιαία συνδρομή)

Κατεβάστε

4. Cleaner Pro

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Cleaner Pro για iPhone και iPad

Αυτή είναι μια αποκλειστική εφαρμογή για το χειρισμό διπλών επαφών. Η διαισθητική διεπαφή και οι σαφείς οδηγίες καθιστούν εύκολο για οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει σε μια στιγμή και να οργανώσει τις επαφές του.

Γιατί θα χρειαστεί να τh χρησιμοποιήσετε; Λοιπόν, η ύπαρξη του ίδιου βιβλίου διευθύνσεων για χρόνια, η εναλλαγή συσκευών και η εισαγωγή επαφών από άλλες πηγές μπορεί να προκαλέσουν διπλασιασμό των επαφών ή να ανακατέψουν τη λίστα σας. Αυτό μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό για να το χειριστείτε και είναι συνετό να διατηρείτε τις επαφές σας καθαρές για εύκολη πλοήγηση.

Για τέτοιες περιπτώσεις, αυτό το εύχρηστο εργαλείο σάς βοηθά να φιλτράρετε τις επαφές σας, να συγχωνεύσετε ή να διαγράψετε διπλότυπα και ακόμη και να αναιρέσετε με ασφάλεια τυχόν αλλαγές που κάνετε. Αν είστε σαν εμένα και κουκουλώνετε με χιλιάδες επαφές που έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια, αυτή η εφαρμογή πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμο σε δεκαπέντε γλώσσες.

Τιμή : Δωρεάν

Κατεβάστε

5. Slidebox Photo Manager

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Slidebox Photo Manager για iPhone και iPad

Αυτή είναι μια μινιμαλιστική εφαρμογή που είναι απαραίτητη για τη διαχείριση και την οργάνωση των φωτογραφιών σας. Σας δείχνει όλες τις μη ταξινομημένες φωτογραφίες σας και μπορείτε να επιλέξετε το όνομα του άλμπουμ στο οποίο θέλετε να τις τοποθετήσετε. Επιπλέον, μπορείτε απλώς να σύρετε προς τα επάνω για να τις διαγράψετε ή προς τα αριστερά για να το παραλείψετε.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε τα άλμπουμ σας σε ξεχωριστή οθόνη, ώστε να είναι εύκολο να μετακινήσετε φωτογραφίες σε διαφορετικά άλμπουμ ή να τοποθετήσετε μία φωτογραφία σε πολλά άλμπουμ ταυτόχρονα. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Google Photos , εάν επιλέξετε την αγορά εντός εφαρμογής για να αποκτήσετε αποθηκευτικό χώρο.

Αν σας αρέσει να βγάζετε φωτογραφίες και η γκαλερί σας είναι γεμάτη αυτή η εφαρμογή θα είναι μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Δοκιμάστε το για να το πιστέψετε και ελευθερώστε τόνους χώρου στο τηλέφωνό σας.

Τιμή : Δωρεάν (7,99 $ για Premium)

Κατεβάστε

6. Gemini Photos: Gallery Cleaner

Gemini Photos Cleaner Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής για iPhone και iPad

Ακολουθεί μια εξαιρετικά έξυπνη εφαρμογή καθαρισμού φωτογραφιών που σας προτείνει ποιες είναι οι καλύτερες φωτογραφίες για να κρατήσετε. Μπορεί να εντοπίσει αυτό που φαίνεται να προτιμάτε, φωτογραφίες με καλή εστίαση, πρόσωπα, χαμόγελα, ανοιχτά μάτια αντί για κλειστά κ.λπ. Αυτό διευκολύνει τη δουλειά σας, καθώς δεν χρειάζεται να εξετάζετε κάθε φωτογραφία σε μια ομάδα παρόμοιων για να αποφασίσετε που αξίζει περισσότερο να κρατηθεί.

Επιπλέον, σας βοηθά να διαχειριστείτε την ακαταστασία των στιγμιότυπων οθόνης, των ακριβών διπλότυπων, των φωτογραφιών κειμένου κ.λπ. Μεταβείτε σε κάθε αρχείο πολυμέσων που έχετε και χρησιμοποιήστε κινήσεις ολίσθησης για να το διατηρήσετε ή να το διαγράψετε. Αυτή η διεπαφή προσθέτει στην ελκυστικότητα της χρήσης της εφαρμογής και σας βοηθά να κάνετε καθαρισμό εν κινήσει.

Επιπλέον, διαθέτει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό γνωστό ως Photo Radar που αποτρέπει τη μελλοντική συσσώρευση μέσων μέσω καθαρισμού εν κινήσει. Έτσι, δεν θα δείτε ποτέ ξανά την αναδυόμενη προειδοποίηση "Πλήρης αποθήκευση". Πολύ ωραίο!

Τιμή : Δωρεάν (4,99 $ για μηνιαίο Premium)

Κατεβάστε



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !