Οι χρήστες έχουν διαπιστώσει (μέσω Reddit , αλλά και των φόρουμ της Apple ή ακόμα και στο Twitter ) ότι ο θόρυβος εμφανίζεται μόνο όταν ένα MacBook Pro ή ένα iPad είναι συνδεδεμένο στην οθόνη Studio. Μερικοί έχουν επίσης σημειώσει ότι ο θόρυβος μπορεί να ποικίλλει σε ένταση και ύψος ανάλογα με την ώρα της ημέρας, υποδηλώνοντας ότι ένα πρόβλημα ηλεκτρικής θωράκισης θα μπορούσε να είναι η αιτία του σφάλματος.

Άλλοι προτείνουν ότι η οθόνη Studio δέχεται παρεμβολές από φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Για έναν χρήστη, για παράδειγμα, η πηγή της παρεμβολής εντοπίστηκε στους ροοστάτες φωτός Lutron Caseta που ήταν εγκατεστημένοι στο σπίτι του. Άλλοι χρήστες λένε ότι δοκίμασαν φίλτρα τροφοδοσίας για να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά δεν ήταν επιτυχείς και ορισμένοι έλαβαν μία ή περισσότερες συσκευές αντικατάστασης από την Apple που επηρεάστηκαν επίσης.

Δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένο είναι το ζήτημα, αλλά η Apple φαίνεται να γνωρίζει το πρόβλημα που επηρεάζει ορισμένους κατόχους Studio Display, αν και δεν έχει βρεθεί ακόμη μια λύση.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα άλλο πρόβλημα επηρεάζει τα ηχεία . Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού για να το διορθώσει πρόσφατα.