Η Apple κάνει
διαθέσιμη για λήψη σήμερα στους προγραμματιστές τη Beta 2 (build 20B5050f) του iOS 16.1 στο iPhone και το iPadOS 16.1 στο iPad . Φτάνει μια εβδομάδα μετά την πρώτη έκδοση . Η αντίστοιχη δημόσια beta έρχεται σύντομα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες που βρέθηκαν με αυτήν την έκδοση.

Η κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας πρόσθεσε αρκετά πράγματα. Τα iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini έχουν πλέον το δικαίωμα στο ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης. Άλλα iPhone με Face ID μπορούν να το εκμεταλλευτούν από το iOS 16. Επίσης, η υποστήριξη του Matter, που διασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων οικιακών συσκευών από διαφορετικές εταιρείες, υλοποιείται σταδιακά με μια ειδική ρύθμιση που έχει εμφανιστεί. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε νέες επιλογές για να επιλέξετε μεταξύ της εξατομίκευσης της οθόνης κλειδώματος ή της αρχικής οθόνης και όχι πλέον μόνο της οθόνης κλειδώματος.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.1 Beta 2.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει η beta 2 (κατασκευή 20K5046d) του tvOS 16.1 για το Apple TV και η beta 2 (κατασκευή 20S5049d) για το Apple Watch.