Αυτή η ενημέρωση δεν αποτελεί έκπληξη, γνωρίζαμε ήδη ότι μια ενημέρωση θα ήταν διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία των νέων smartphone και τώρα είναι ήδη διαθέσιμη. 

Σύμφωνα με την Apple, διορθώνει τρία σφάλματα:

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα ενεργοποίησης και μετεγκατάστασης κατά τη ρύθμιση του iPhone 14 και του iPhone 14 Pro
  • Οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να φαίνονται ομαλές όταν γίνονται μεγέθυνση σε οριζόντιο προσανατολισμό στο iPhone 14 Pro Max
  • Ενδέχεται να αποτύχει ο έλεγχος ταυτότητας των εφαρμογών μεμονωμένης σύνδεσης για επιχειρήσεις.

Το πρώτο σημείο είναι σημαντικό για όποιον θέλει να μετεγκαταστήσει τα δεδομένα του. Αυτό είναι καλό, μια ενημέρωση iOS μπορεί να ληφθεί όταν το iPhone ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά. Αναμένετε λοιπόν λήψη και εγκατάσταση του iOS 16.0.1 προτού μπορέσετε να διαμορφώσετε πλήρως το νέο σας smartphone.

Το iOS 16.0.1 θα είναι διαφορετικά διαθέσιμο για λήψη από τη συνηθισμένη τοποθεσία, δηλαδή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Για τις πληροφορίες, ο αριθμός κατασκευής είναι 20A371.

Εάν διαθέτετε iPhone 13 ή παλαιότερο, εξακολουθείτε να έχετε iOS 16.0 (κατασκευή 20A362) και δεδομένου ότι το νέο λειτουργικό σύστημα κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου . Επίσης, η Apple χθες κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 16.1 που αφορά τους προγραμματιστές προς το παρόν.