Το iPhone 14 Pro Max έχει ήδη αποσυναρμολογηθεί (και έχει μερικές εκπλήξεις μέσα)

0

Το iPhone 14 Pro Max δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην αγορά και το κανάλι του YouTube PBKreviews κατάφερε ωστόσο να ανακτήσει ένα αντίγραφο (μοντέλο ΗΠΑ χωρίς κάρτα SIM)… και να το αποσυναρμολογήσει. Έτσι, για μια φορά, το iFixit δεν θα έχει τη πρωτιά για ένα teardown ενός νέου iPhone, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο για να αναφερθεί. Και τι μας λέει αυτή η αποσυναρμολόγηση; Μεταξύ άλλων, ότι η μπαταρία του 14 Pro Max έχει χωρητικότητα 16,68 Wh. Είναι πράγματι λίγο λιγότερο από την μπαταρία του iPhone 13 Pro Max, αλλά χωρίς καμία επίπτωση στην αυτονομία, το αντίθετο μάλιστα.

Σημειώνουμε επίσης ότι η μητρική πλακέτα προεξέχει από ένα στρώμα μετάλλου το οποίο προάγει την απαγωγή θερμότητας και επομένως μειώνει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του iPhone. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή αφορά το στοιχείο TrueDepth, το οποίο είναι πολύ πιο στενό από ό,τι σε προηγούμενα εύρη. Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 14 Pro Max ξεκινά από τα 1479 ευρώ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !