Με σχεδόν 400 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσιο τζίρο, η Apple είναι πλουσιότερη από εκατό χώρες στον κόσμο

0

Πέρασαν οι εποχές του γκαράζ εδώ και πολλά χρόνια από το που ξεκίνησε. Η Apple είχε έσοδα σχεδόν 380 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και αναμένεται να τα πάει ακόμα καλύτερα το τρέχον έτος. Οι συντάκτες από το Apple Insider συνέκριναν αυτά τα έσοδα με το ΑΕΠ πολλών χωρών και στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι, όταν μεταφραστεί σε ΑΕΠ, αυτός ο κύκλος εργασιών θα επέτρεπε στην Apple να καταλήξει στην 39η θέση, πίσω από τις Φιλιππίνες (393,6 δισεκατομμύρια δολάρια), αλλά μπροστά από περισσότερο από εκατό χώρες!

Ο πλούτος της Apple παραμένει εντυπωσιακός ακόμη και όταν επικεντρώνεται σε ένα μόνο τρίμηνο. Έτσι, το τρίτο τρίμηνο του 2022, η Apple ανέφερε έσοδα 82,959 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μεταφρασμένο σε ΑΕΠ, αυτός ο κύκλος εργασιών θα επέτρεπε στην Apple να φτάσει στην 70η θέση της κατάταξης, ακριβώς πίσω από τα 83,6 δισεκατομμύρια δολάρια του Ομάν. Ας μην μιλήσουμε καν για την κεφαλαιοποίηση της Apple (πάνω από 2000 δισ. τζίρο), υψηλότερη από το ετήσιο ΑΕΠ της Ιταλίας (8ο παγκόσμιο ΑΕΠ πίσω από τη Γαλλία)! 

Και για την Ελλάδα μας δεν γίνετε καν λόγος και για το οικονομικό της ανάστημα απέναντι στην Apple που θεριεύει όλο και πιο πολύ.
 


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !