Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος στο Apple Watch Series 8 και το Apple Watch Ultra πολλών χρηστών. Αναφέρει: «Το μέτρο έχει ανασταλεί. Η εφαρμογή Noise δεν μπορεί να ελέγξει τα επίπεδα ήχου όταν το Apple Watch είναι σε λειτουργία νερού ή όταν χρησιμοποιείται το μικρόφωνο ή το ηχείο».

Σε ένα νέο σημείωμα που έλαβε το MacRumors , η Apple λέει ότι γνωρίζει το σφάλμα που επηρεάζει τους χρήστες, λέγοντας ότι οι πελάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με το Siri να μην τους ακούει, να ηχογραφεί φωνητικά σημειώματα και να κάνει κλήσεις. Το μήνυμα "Measurement suspended" μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην εφαρμογή Noise.

Τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα? Η Apple λέει ότι η επανεκκίνηση του Apple Watch μπορεί να διορθώσει προσωρινά το σφάλμα με το μικρόφωνο. Η ομάδα προτρέπει επίσης τους χρήστες να βεβαιωθούν ότι διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS. Αυτό επιβεβαιώνει παρεμπιπτόντως ότι είναι πράγματι ένα σφάλμα σε
επίπεδο λογισμικού και όχι σε επίπεδο υλικού, κάτι που είναι τα «καλά» νέα. Ενδέχεται να εμφανιστεί μια επιδιόρθωση με μια μελλοντική ενημέρωση. Για να δούμε τώρα πότε θα δει το φως της δημοσιότητας η περίφημη ενημέρωση.