Η διαφήμιση τονίζει κυρίως το γεγονός ότι το Apple Watch Ultra προορίζεται να είναι παντός εδάφους, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντοχή στο νερό. Δείτε τι λέει η Apple στην περιγραφή του βίντεο:

Γνωρίστε το νέο Apple Watch Ultra. Διαθέτει στιβαρή θήκη από τιτάνιο, τη μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη στο Apple Watch, προσαρμόσιμο κουμπί Action, αντοχή στο νερό 100 μέτρων και τρεις ειδικούς ιμάντες σχεδιασμένους για αθλητές και λάτρεις της περιπέτειας κάθε είδους.

Η μουσική που χρησιμοποιείται στο παρασκήνιο είναι το On The Verge (Safari Riot Remix) από τον Skott. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο για ακρόαση στο Apple Music , καθώς και σε άλλες πλατφόρμες μουσικής όπως το Spotify, το Deezer κ.λπ.

Το Apple Watch Ultra θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με extreme sports και διάφορες δραστηριότητες. Δεν είναι πραγματικά ένα ρολόι που θα εξυπηρετήσει όλους, όπως έδειξαν οι δοκιμές . Αυτά είναι γενικά θετικά. Ορισμένοι υπεύθυνοι δοκιμών σημειώνουν, ωστόσο, ότι θα ήταν ευπρόσδεκτα κάποια χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα λήψης χαρτών από τους Χάρτες της Apple εκτός σύνδεσης.