Οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται τον λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω της εφαρμογής Κάρτες. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός, όλα τα χρήματα που λαμβάνονται από αυτό το σημείο θα κατατεθούν αυτόματα σε αυτόν, εκτός εάν ο χρήστης επιλέξει να συνεχίσει να τα προσθέτει στην Apple Cash Card του (λογαριασμός ελέγχου). Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον προορισμό των Ημερήσιων Μετρητών τους ανά πάσα στιγμή. Τι είναι το Daily Cash; Όταν κάνετε μια αγορά με την Apple Card, λαμβάνετε ένα ποσοστό της αγοράς σας σε Daily Cash (3% για αγορές στην Apple και συνεργάτες, 2% μέσω Apple Pay και 1% για τα υπόλοιπα). Είναι το ισοδύναμο μιας επιστροφής μετρητών.

Τα άτομα με Apple Card που επωφελούνται από την επιλογή λογαριασμού ταμιευτηρίου θα μπορούν να κερδίζουν αυτόματα τόκους στα Ημερήσια Μετρητά τους, επιτρέποντας στο ποσό να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να καταθέσουν πρόσθετα χρήματα στον λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω ενός συνδεδεμένου τραπεζικού λογαριασμού ή από το υπόλοιπό τους στο Apple Cash. Ομοίως, θα μπορούν να κάνουν ανάληψη κεφαλαίων από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρέωση.

Η Apple Card γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2019 και παραμένει για τον λογαριασμό που είναι διαθέσιμος στη χώρα. Δεν υπάρχουν ακομη πληροφορίες που να υποδηλώνουν επικείμενη άφιξη σε άλλες χώρες.