Το Netflix θα προσφέρει τη συνδρομή του με διαφήμιση στα 5,99 € από τις 3 Νοεμβρίου

0

Το Netflix προσδιορίζει την άφιξη της συνδρομής του με διαφημίσεις και θα είναι διαθέσιμο από τις 3 Νοεμβρίου για 5,99 €/μήνα. Συγκριτικά, η φθηνότερη τρέχουσα προσφορά (η οποία ονομάζεται Essential) κοστίζει 8,99 €/μήνα.

Η νέα συνδρομή Netflix ονομάζεται "Essential with ads" και κοστίζει 5,99 €/μήνα και θα είναι διαθέσιμη σε 12 χώρες από τις 3 Νοεμβρίου. Βρίσκουμε τη Γερμανία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει ποιότητα βίντεο HD (720p) στην καλύτερη περίπτωση. όσοι θέλουν Full HD (1080p) ή 4K (2160p) θα πρέπει να αναζητήσουν τις πιο ακριβές προσφορές. Φυσικά υπάρχουν λοιπόν διαφημίσεις, αλλά τι να περιμένουμε; Κατά μέσο όρο 4 έως 5 λεπτά διαφήμισης ανά ώρα. Κατά την κυκλοφορία, οι διαφημίσεις 15-30 δευτερολέπτων θα προβάλλονται πριν και κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων.Υπάρχουν επίσης περιορισμοί, όπως η απουσία ορισμένων σειρών και ταινιών που δεν είναι διαθέσιμες λόγω περιορισμών δικαιωμάτων σε ορισμένους τίτλους. Επιπλέον, η λήψη προγραμμάτων εκτός σύνδεσης δεν είναι δυνατή με αυτόν τον τύπο.

Οι άλλες συνδρομές χωρίς διαφημίσεις εξακολουθούν να ισχύουν: Essential στα 8,99 €/μήνα (720p αντί για 480p και προβολή σε μία οθόνη), Standard στα 13,49 €/μήνα (1080p και δύο οθόνες ταυτόχρονα) και Premium στα 17,99 €/μήνα (4K και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα).

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !