Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει με αυτήν τη νέα έκδοση beta. Η κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας ενημέρωσε την ενότητα των ταπετσαριών στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ ταπετσαριών από μια αποκλειστική διεπαφή. Η Apple έχει επίσης ενεργοποιήσει το Stage Manager στα iPad Pro 2018 και 2020. Επίσης, μια νέα επιλογή σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη του ενσωματωμένου περιεχομένου μιας εφαρμογής πριν από την κυκλοφορία της.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί με το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.1 Beta 4. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική έκδοση θα δει το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο. Η Apple το έχει ήδη πει , αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορεί λοιπόν να πέσει ανά πάσα στιγμή.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την beta 4 (build 20K5062a) του tvOS 16.1 για το Apple TV. Από την άλλη, δεν υπάρχει τίποτα νέο για το Apple Watch που παραμένει στην beta 3 του watchOS 6.1.