Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο φωνητικό μήνυμα από το iPhone

0


Η σημασία των φωνητικών μηνυμάτων σίγουρα δεν μπορεί να παραμεληθεί. Όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε στο τηλέφωνό σας, ο καλών μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα που μπορείτε να λάβετε ή να παίξετε αργότερα. Ο τηλεφωνητής είναι ένα ηλεκτρονικά αποθηκευμένο
φωνητικό μήνυμα που αφήνει ο καλών όταν δεν είστε προσβάσιμοι ή μακριά από τη συσκευή σας. Έτσι, τα φωνητικά μηνύματα είναι σημαντικά στην καθημερινή ή επαγγελματική μας ζωή.

Διαγράψατε κατά λάθος ένα φωνητικό μήνυμα από το iPhone σας; Μην ανησυχείς. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα από το iPhone σας ακολουθώντας μερικές λύσεις.

Τηλεφωνητής

Πώς να ανακτήσετε τα χαμένα φωνητικά σας μηνύματα σε χρόνο μηδέν

Λύση 1: Ανάκτηση φωνητικών μηνυμάτων από το φάκελο "Πρόσφατα διαγραμμένα".

Αυτή είναι μια από τις απλούστερες μεθόδους για την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων τηλεφωνητή. Κάθε φορά που διαγράφετε ένα φωνητικό μήνυμα, αυτό πηγαίνει αυτόματα στο φάκελο "Πρόσφατα διαγραμμένα".  Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Εκκινήστε την εφαρμογή του τηλεφώνου στο iPhone σας και μεταβείτε στην ενότητα "Τηλεφωνητής". Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, πατήστε "Διαγραμμένα μηνύματα".

Διαγραμμένος τηλεφωνητής

Κάντε προεπισκόπηση των μηνυμάτων τηλεφωνητή και επιλέξτε αυτό που διαγράψατε κατά λάθος, το οποίο πρέπει να ανακτήσετε. Επιλέξτε το μήνυμα και, στη συνέχεια, πατήστε "Αναίρεση διαγραφής".

Μόλις πατήσετε την επιλογή "Αναίρεση διαγραφής", ο τηλεφωνητής θα μετακινηθεί αυτόματα στη λίστα των φωνητικών μηνυμάτων σας.

Λύση 2: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iTunes για να ανακτήσετε διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα

Δημιουργείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στην εφαρμογή iTunes; Αν ναι, φαίνεται ότι είστε τυχεροί εδώ. Μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα το διαγραμμένο αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το αντίγραφο ασφαλείας του iTunes.

Εκκινήστε την εφαρμογή iTunes στον υπολογιστή σας. Τώρα, συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB Lightning.

Πατήστε στο εικονίδιο του iPhone σας και επιλέξτε «Σύνοψη».

6s Περίληψη

Πατήστε το κουμπί «Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας».

Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργήθηκε πρόσφατα χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού.

Ανάκτηση του διαγραμμένου φωνητικού ταχυδρομείου

Πατήστε το κουμπί "Επαναφορά" για να επαναφέρετε το iPhone σας.

Η διαδικασία αποκατάστασης θα πάρει λίγο χρόνο. Μόλις αποκατασταθεί το αντίγραφο ασφαλείας, όλα τα διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα θα ανακτηθούν γρήγορα.

Λύση 3: Επαναφορά από το iCloud Backup

Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τα διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το αντίγραφο ασφαλείας iCloud. Αλλά ναι, οι κανόνες είναι σχεδόν ίδιοι με το iTunes. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο ασφαλείας του iCloud που δημιουργήσατε περιλαμβάνει τον αυτόματο τηλεφωνητή που διαγράψατε κατά λάθος.

Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Επαναφορά.

Ρυθμίσεις

Πατήστε «Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων».

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας για να ελέγξετε τη διαδικασία. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και επιλέξτε «Επαναφορά από το iCloud backup ».

Εφαρμογές και δεδομένα

Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο iCloud.

Πατήστε στο iCloud backup που πρέπει να επαναφέρετε.

Μόλις αποκατασταθεί η συσκευή σας, θα βρείτε τα διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα στην ενότητα Τηλέφωνο>Τηλεφωνητής.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !