Το Palera1n iOS 15.x jailbreak για προγραμματιστές ενημερώθηκε στην έκδοση 1.1.1 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις

0


Το Palera1n, ειναι το
jailbreak που βασίζεται σε εκμεταλλεύσεις του checkm8 bootrom για το iOS & iPadOS 15.x και που εστιάζει στους προγραμματιστές, το οποίο κάνει τον γύρο της κοινότητας από εχθές, ενημερώθηκε στην έκδοση 1.1.1 αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η ομάδα του Palera1n  ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη έκδοση μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο Twitter, τον οποίο οι προγραμματιστές @itsnebulalol και @mineekdev δημιούργησαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για να κρατούν ενήμερη την κοινότητα για τις αλλαγές και τις εξελίξεις που σχετίζονται με το έργο.

Αναφέροντας το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών για το palera1n v1.1.1, μπορούμε να συλλέξουμε ότι αυτή η ενημέρωση αποτελείται από όλες τις ακόλουθες αλλαγές:

  • Υποστήριξη διευθύνσεων URL για iPad beta
  • Βεβαιωθείτε ότι η αυτόματη εκκίνηση έχει οριστεί πάντα σε false (εκτός εάν κάνετε επαναφορά των rootfs)
  • Περιμένετε να ξεκινήσει το sshd πριν εκτελέσετε την εκκίνηση
  • Διορθώστε το σφάλμα ελέγχου Συμβουλών
  • Διορθώστε το - restorerootfs

Η ομάδα Palera1n γνωρίζει επί του παρόντος τα σφάλματα που μαστίζουν τις εκδόσεις iOS και iPadOS 15.0-15.0.2 και 15.2-15.3.1. Το teak συνιστά επί του παρόντος το iOS ή το iPadOS 15.1 ως το πιο σταθερό υλικολογισμικό, ωστόσο οι μελλοντικές ενημερώσεις του εργαλείου θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις εκδόσεις.

Επειδή πρόκειται για ένα jailbreak που εστιάζεται στους προγραμματιστές, αποφεύγουμε να πούμε ότι η ενημέρωση συνιστάται για "όλους", αλλά όλοι οι υπάρχοντες χρήστες θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση, ενώ όλοι οι υποψήφιοι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση αντί για μια παλιά έκδοση.

Ένα πράγμα που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι ενώ το palera1n είναι ένα λειτουργικό jailbreak για το iOS & το iPadOS 15.0-15.7, υποστηρίζει μόνο συσκευές που είναι επιρρεπείς στην εκμετάλλευση εκκίνησης του checkm8. Αυτό σημαίνει ότι το palera1n μπορεί να κάνει jailbreak μόνο σε συσκευές A9, A10 και A11, με τις A10 και A11 και να μην έχουν δυνατότητα κωδικού πρόσβασης ή βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας ενεργοποιημένο.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !