Smart Phone Cleaner: Εκκαθάριση και επιτάχυνση του iPhone σας χωρίς jailbreak

0


Στη σημερινή ψηφιακή ζωή, βασιζόμαστε στα gadget μας για να ολοκληρώσουμε τις δουλειές μας, ειδικά στα smartphone μας. Τα smartphone έχουν γίνει οι σταθεροί μας σύντροφοι, όχι μόνο στην προσωπική μας ζωή αλλά και στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβαλον. Από την αποστολή μηνυμάτων έως τον έλεγχο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως το κλικ στις φωτογραφίες, είμαστε κολλημένοι στα τηλέφωνά μας όλη την ημέρα και μετά.

καθαρισμός iphone

Αλλά ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, έχει μέση διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια. Μετά από αυτό, η απόδοση του τηλεφώνου σας υποβαθμίζεται σιγά-σιγά ως προς την ταχύτητα, τον χρόνο απόκρισης, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας , τον αποθηκευτικό χώρο κ.λπ. Και ναι, ο ίδιος κανόνας ισχύει και για το iPhone σας. Είτε εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος είτε η μπαταρία έχει εξαντληθεί, επηρεάζει άμεσα τον επεξεργαστή του iPhone σας.

Πώς να καθαρίσετε και να επιταχύνετε το iPhone;

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να επιταχύνετε το iPhone και να το κάνετε ξανά γρήγορο; Ήρθατε στο σωστό μέρος. Έχουμε μια χρήσιμη πρόταση για εσάς. Η εφαρμογή Smart Phone Cleaner μπορεί να είναι η μοναδική λύση για όλα τα προβλήματά σας. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή καθαρισμού του iPhone που ενισχύει την απόδοση του τηλεφώνου σας καθαρίζοντας απαρχαιωμένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων διπλότυπων εικόνων, βίντεο και στιγμιότυπων οθόνης.

καθαριστικό έξυπνων τηλεφώνων

Σε αυτήν την ανάρτηση, έχουμε παραθέσει μια λεπτομερή ανασκόπηση της εφαρμογής Smart Phone Cleaner που παραθέτει βασικές προδιαγραφές, χαρακτηριστικά, προδιαγραφές, με τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει. Ας ξεκινήσουμε και ας μάθουμε πώς να κάνουμε το iPhone πιο γρήγορο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smart Phone Cleaner.

Πριν από όλα θα πρεπει να κατεβάστε την εφαρμογή Smart Phone Cleaner

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Smart Phone Cleaner;

Το Smart Phone Cleaner είναι μια απαραίτητη βοηθητική εφαρμογή για το iPhone σας που χειρίζεται αβίαστα όλα τα ζητήματα για να ενισχύσει την ταχύτητα και την απόδοση του τηλεφώνου σας. Καθαρίζει τα περιττά και απαρχαιωμένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων διπλότυπων φωτογραφιών, στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο. Η εφαρμογή Smart Phone Cleaner είναι επίσης γεμάτη με πρόσθετες λειτουργίες, όπως ένα ενσωματωμένο θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, προσφέρει συμβουλές για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone , συμπιέζει εικόνες και βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρει τον τηλεφωνικό κατάλογο και πολλά άλλα.

Καθαριστικό iPhone

Έτσι, ναι, με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smart Phone Cleaner. Ακολουθεί μια γρήγορη συλλογή όλων των χρήσιμων λειτουργιών που προσφέρει αυτή η ισχυρή εφαρμογή καθαρισμού iPhone.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Έξυπνη σάρωση: Η εφαρμογή Smart Phone Cleaner αποφορτίζει το iPhone σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η λειτουργία "Έξυπνη σάρωση" σαρώνει ολόκληρη τη συσκευή σας για να αναζητήσει περιττά δεδομένα όπως διπλότυπα αρχεία, βίντεο, επαφές, στιγμιότυπα οθόνης κ.λπ. Μπορείτε να ανακτήσετε άμεσα κομμάτια αποθηκευτικού χώρου, απαλλαγείτε από αυτά τα περιττά αρχεία.
  2. Βαθύς καθαρισμός: Οι αλγόριθμοι της εφαρμογής Smart Phone Cleaner έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που κυνηγάει διπλότυπα αρχεία σε διάφορους φακέλους της συσκευής σας, όπως το ρολό της κάμερας, τα αγαπημένα, τις επαφές, τις ζωντανές φωτογραφίες, τις ριπές, τα ημερολόγια, τα μέρη κ.λπ.

Επιτάχυνση iphone

  1. Οργάνωση του τηλεφωνικού καταλόγου: Αποθηκεύτηκε ένας αριθμός τηλεφώνου δύο φορές; Μην ανησυχείς. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή όχι μόνο σας επιτρέπει να καθαρίσετε το iPhone, αλλά σας βοηθά επίσης να διατηρείτε οργανωμένο τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, απαλλαγείτε από διπλότυπες ή παρόμοιες επαφές.
  2. Εκκαθάριση συμβάντων ημερολογίου: Η εφαρμογή Smart Phone Cleaner οργανώνει προσεκτικά την εφαρμογή Ημερολόγιο και σας βοηθά να αφαιρέσετε παλιά συμβάντα με ένα μόνο πάτημα.

Ενίσχυση iphone

  1. Έξυπνη συμπίεση: Αυτή είναι μια άλλη χρήσιμη λειτουργία που προσφέρεται από την εφαρμογή Smart Phone Cleaner. Κατά την κοινή χρήση εικόνων και βίντεο σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, η ποιότητα της εικόνας συχνά υποβαθμίζεται.  Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνική συμπίεσης που συμπιέζει εικόνες και βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας.

Ορισμός κωδικού πρόσβασης

  1. Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και επαφών: Όλες οι εικόνες και τα βίντεο στο iPhone αποθηκεύονται στο Camera Roll από προεπιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που θέλετε να κρατήσετε κρυφά από τους φίλους σας ή από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας. Το Smart Phone Cleaner σάς προσφέρει ένα ενσωματωμένο θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση κρυφών φωτογραφιών, βίντεο και επαφών.

διάρκεια μπαταρίας iphone

  1. Συμβουλές βελτιστοποίησης μπαταρίας: Αυτή η ισχυρή εφαρμογή καθαρισμού iPhone σας προσφέρει επίσης συμβουλές βελτιστοποίησης μπαταρίας για να επιταχύνετε το iPhone. Υπάρχει μια ειδική ενότητα αφιερωμένη μέσα στην εφαρμογή όπου μπορείτε να μάθετε για νέες συμβουλές για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone σας.

Καθαρίζει το iPhone σας και απαλλάσσεται από παρωχημένα και περιττά αρχεία.

Ανακτά τον αποθηκευτικό χώρο.

Προσφέρει προηγμένα φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε το εύρος ημερομηνιών για σάρωση για διπλότυπες και παρόμοιες φωτογραφίες.

Απλή, εύχρηστη διεπαφή.

Βελτιστοποιήστε τη συνολική απόδοση του iPhone σας.

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει χώρος για κατάργηση του ιστορικού περιήγησης και άλλων δεδομένων εφαρμογών.

Περιορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στην πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή αξίζει σίγουρα τη λήψη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !