Η αγορά μιας δωροκάρτας Apple δίνει ένα κουπόνι Amazon 10€

0


Μια  καινούργια προσφορά ξεκινά σήμερα και σας επιτρέπει να έχετε ένα κουπόνι του Amazon αξίας 10 € εάν παραγγείλετε μια δωροκάρτα Apple. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 28 Νοεμβρίου.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, λάβετε έναν κωδικό προσφοράς των 10 £ (ένας ανά πελάτη) όταν κάνετε μια παραγγελία 100 £ ή παραπάνω συνολικά σε επιλεγμένες δωροκάρτες της Apple. Είναι σημαντικό να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς APPLE22BF πριν επικυρώσετε το καλάθι σας και πληρώσετε. Απλώς καταχωρίστε το στην ενότητα "Δωροκάρτες, κάρτες δώρων και κωδικοί προσφοράς Amazon.fr".

Το κουπόνι Amazon των 10 ευρώ θα είναι διαθέσιμο αμέσως αφού κάνετε την παραγγελία σας για τη δωροκάρτα της Apple. Θα έχετε προθεσμία μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 για να το χρησιμοποιήσετε. Σημειώστε ότι θα ισχύει μόνο για παραγγελίες που πωλούνται και αποστέλλονται από την Amazon. Δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τρίτο πωλητή.

Η προσφορά της Amazon για το κουπόνι των 10 ευρώ μετά την παραγγελία δωροκάρτας Apple είναι διαθέσιμη εδώ .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !