Η νέα σχεδίαση του iCloud στο διαδίκτυο παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Apple. Αυτό περιλαμβάνει Εύρεση, Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγιο, Φωτογραφίες, iCloud Drive, Σημειώσεις, Υπενθυμίσεις, Σελίδες, Αριθμούς και Keynote. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας iCloud, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής σας στο iCloud+ και των σχετικών πληροφοριών αποθήκευσης.

Η προσαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη για όποιον το επιθυμεί. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Προσαρμογή αρχικής σελίδας" και να δείτε κάθε στοιχείο να αρχίζει να κουνιέται, όπως στο iOS όταν αλλάζετε εφαρμογές στην αρχική οθόνη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί "-" για να αφαιρέσετε μια ενότητα, να επιλέξετε "Επεξεργασία" για να έχετε άλλη εφαρμογή αντ' αυτού ή "Προσθήκη μωσαϊκού" για να προσθέσετε μια εφαρμογή στη λίστα. Είναι επίσης δυνατή η αλλαγή της θέσης κάθε εφαρμογής. Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί "Τέλος" στο επάνω μέρος της οθόνης.

Απλώς μεταβείτε στο icloud.com και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple για να ανακαλύψετε τη νέα διεπαφή.