iRemoval PRO για ξεκλείδωμα των iPhone με περισσότερα από 350.000 exploit

0


Το 2022, το iRemoval PRO είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λογισμικό για ξεκλείδωμα των Apple συσκευών με περισσότερα από 350.000 exploit που εκτελούνται σε iPhone και iPad.

Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να ξεκλειδώσετε την οθόνη Hello, το Κλείδωμα ενεργοποίησης και το iPhone Locked σε iOS 12, iOS 13, iOS 14, iOS 15 και iOS 16

Κατεβάστε το iRemoval PRO 5.9.2 για Windows

Οι παλιές εκδόσεις του εργαλείου iRemoval PRO ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν, γι' αυτό κάνετε πάντα λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εργαλείου παράκαμψης iCloud από εδώ. Το iRemoval PRO v5.9.1 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση που κυκλοφόρησε.

Τι είναι το iRemoval PRO;

Το iRemoval PRO είναι ένα εμπορικό λογισμικό για το ξεκλείδωμα και την αφαίρεση της οθόνης Hello που εκτελείται σε iOS 12 – iOS 15.7. Το iRemoval PRO βασίζεται στην εκμετάλλευση των διακομιστών της Apple για την παράκαμψη του κλειδώματος ενεργοποίησης του iCloud ή στη χρήση της εκμετάλλευσης checkm8. Έρχεται επίσης μαζί με ένα jailbreak του iOS που βασίζεται στο checkra1n για Windows. Αυτό λειτουργεί σε iPhone από τσιπ A7 έως A11 και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε το Apple ID ή να απενεργοποιήσετε το Find My iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης. Δυστυχώς, είναι λίγο περίπλοκο να κατανοήσουμε τι μπορεί να ξεκλειδωθεί σε ποιες συσκευές που εκτελούν μια καθορισμένη έκδοση iOS  και είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον προγραμματιστή. Το iRemoval PRO θα λειτουργεί σε συσκευές συμβατές με checkra1n και προσφέρει επίσης κάποια πρόσθετη υποστήριξη για άλλες συσκευές. Για παράδειγμα, το iRemoval PRO προσφέρει μια πλήρη παράκαμψη Hello Screen για συσκευές A12 (iPhone XR, XS, XS Max, iPad mini 5, iPad Air 3, iPad 8) που διατίθενται μόνο στην Αλγερία και την Κίνα, επειδή αυτή η εκμετάλλευση βασίζεται σε μια ευπάθεια υλικού. Θα υποστηρίζεται επίσης το A13. Η Hichem Maloufi ξεκίνησε να αναπτύσσει το έργο iRemoval PRO τον Μάρτιο του 2020 και κυκλοφόρησε την πρώτη κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2020. Το iRemoval PRO βασίζεται σε δύο ευπάθειες από την πλευρά του διακομιστή της Apple και μία ευπάθεια iOS, η οποία έκανε την εφαρμογή σε θέση να παρακάμψει τις συσκευές με κλειδωμένη ενεργοποίηση. Το Κλείδωμα ενεργοποίησης σε iPhone ή iPad είναι μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει οποιονδήποτε άλλο να χρησιμοποιήσει τη συσκευή σας μετά τη διαγραφή του, εάν ο χρήστης δεν έχει τον κωδικό πρόσβασής σας. Το iRemoval PRO μπορεί να παρακάμψει αυτόν τον περιορισμό σε παλαιότερες συσκευές iDevice καθιστώντας δυνατή την αφαίρεση του κλειδώματος ενεργοποίησης στο iPhone σας. 

Το λογισμικό διατίθεται σε δύο κατηγορίες τιμών για την αφαίρεση του κλειδώματος ενεργοποίησης. Ένα για 9,99 $ που μπορεί να τρέξει σε iPhone 7 έως X (iOS 12 έως iOS 14.8.1), αλλά θα λειτουργήσει χωρίς το σήμα υπηρεσίας (η κάρτα SIM δεν λειτουργεί). Και η δεύτερη επιλογή στο εύρος τιμών από $15 έως $60 για iPhone 5s έως X (iOS 12 έως iOS 15.7) με πλήρη ενεργοποίηση και υποστήριξη σήματος. Το iRemoval PRO προσφέρει επίσης μια επιλογή επαναφοράς ζώνης βάσης, επιδιόρθωσης iService και διαγραφής του iDevice.

Οι δυνατότητες GSM (Χωρίς MEID) και CDMA (MEID) του iRemoval PRO θα σας επιτρέψουν να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς υπηρεσίες sim. Οι λειτουργικές δυνατότητες περιλαμβάνουν untethered (χωρίς κλείδωμα SIM / Χωρίς εξάντληση μπαταρίας), Ειδοποιήσεις/FaceTime/iMessage, Είσοδος (iCloud/App Store) και Τραπεζικές εφαρμογές.

Το εργαλείο αφαίρεσης κλειδώματος ενεργοποίησης iCloud στο GSM/MEID και η πλήρης υποστήριξη υπηρεσίας σήματος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης (υποστήριξη αναγκαστικού τερματισμού), SIM/Κλήσεις/Δεδομένα, iPhone 5s έως X MEID/GSM, iOS 12 έως 15.6 και υποστήριξη OTA Update! Η τιμή ξεκλειδώματος εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής ($15 – $60).

Μην αγοράζετε το iRemoval PRO εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα υποστηρίξει τη συσκευή σας!

Υποστηρίζει μοντέλα κινητής τηλεφωνίας iPad με πλήρη παράκαμψη σήματος που εκτελούνται σε iOS 15.5 έως 15.6.1. Τα υποστηριζόμενα μοντέλα περιλαμβάνουν iPad mini 4, iPad Air 2, iPad 5ης γενιάς, iPad 6ης γενιάς, iPad 7ης γενιάς, iPad Pro 2 10.5, iPad Pro 2 12.9, iPad Pro 1 12.9 και iPad Pro 1 9.7.

Η τελευταία έκδοση του iRemoval PRO μπορεί επίσης να μετατρέψει τη συσκευή σας iOS 15 σε λειτουργία iRa1n και να εκτελέσει την πλήρη παράκαμψη της οθόνης Hello με σήμα στις υποστηριζόμενες συσκευές.

Για να εκτελέσετε το λογισμικό χωρίς προβλήματα, απαιτείται να έχετε επίσημη άδεια χρήσης των Windows (η επιλογή λειτουργίας δοκιμής πρέπει να είναι απενεργοποιημένη). Χρησιμοποιήστε ένα γνήσιο καλώδιο Apple (το iRemoval PRO συνδέεται στη συσκευή μέσω καλωδίου USB) και χρησιμοποιήστε ασύρματο Wi-Fi / απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας.

Επιπλέον, το iRemoval PRO έρχεται με ένα δωρεάν ενσωματωμένο iRa1n jailbreak που λειτουργεί με όλες τις συσκευές A5-A11. Αυτή η θύρα Windows με χρήση checkra1n και checkm8 σάς επιτρέπει να κάνετε jailbreak του iPhone 5s μέσω του iPhone X που εκτελείται σε iOS 12 έως iOS 14. Όταν οι προγραμματιστές του checkra1n θα επιτρέψουν το jailbreak του iOS 15, το iRemovalRa1n θα προσθέσει επίσης υποστήριξη για το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό.

Στιγμιότυπο οθόνης jailbreak του iRa1n 2.0 που εκτελείται σε Windows.

Υποστηριζόμενες συσκευές

Όλα τα συστήματα απο A7-A11 σε ένα τσιπ (SoC) υποστηρίζονται από το iRemoval PRO. Η συμβατότητα του checkra1n φτάνει σε εκατομμύρια συσκευές της Apple. Παρακάτω είναι η πραγματική λίστα των συμβατών iPhone και iPad με iOS 12 έως iOS 15.6. Μπορεί να υποστηρίζονται νεότερες συσκευές, αλλά απαιτούν ειδικούς όρους!

  • A7 – iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3.
  • A8 – Τηλέφωνο 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 4.
  • A8X – iPad Air 2.
  • A9 – iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPad (2017) 5ης γενιάς.
  • A9X – iPad Pro (12,9 in.) 1ης γενιάς, iPad Pro (9,7 in.).
  • A10 – iPhone 7 και iPhone 7 Plus, iPad (2018, 6η γενιά), iPad (2019, 7η γενιά) (iOS 14 δεν υποστηρίζεται).
  • A10X – iPad Pro 10,5" (2017), iPad Pro 12,9" 2ης γενιάς (2017).
  • A11 – iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.

Πληροφορίες: Το iRemoval PRO v5.9.1 προσθέτει υποστήριξη στο iOS 16 για συσκευές συμβατές με checkm8: iPhone 8, iPhone 8+ και iPhone X. Το iPhone 7 δεν υποστηρίζει iOS 16.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !