Στο Twitter, ο Phil Schiller μοιράστηκε κατά καιρούς νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εφαρμογές και άλλες πρωτοβουλίες της Apple. Είχε περισσότερους από 200.000 συνδρομητές και ο λογαριασμός του δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2008. Αλλά αυτό είναι πλέον αρχαία ιστορία αφού ο κύριος ενδιαφερόμενος έκοψε τα πάντα. " Αυτός ο λογαριασμός δεν υπάρχει. Δοκιμάστε να κάνετε άλλη αναζήτηση », αναφέρει η σελίδα του λογαριασμού του (@pschiller ).

Αυτή η απενεργοποίηση εντοπίστηκε ώρες αφότου ο Έλον Μασκ συμφώνησε να επαναφέρει τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ , μαζί με άλλους. Αυτό ακολούθησε μια δημοσκόπηση από το νέο αφεντικό του Twitter που ρωτούσε εάν θα επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Το «ναι» κέρδισε με 51,8% μετά από περισσότερες από 15 εκατομμύρια ψήφους.

Επίσης, ο Τιμ Κουκ αντέδρασε αυτή την εβδομάδα στην εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, με το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος θέλει να προωθήσει την ελευθερία της έκφρασης. Το αφεντικό της Apple είπε ότι ελπίζει ότι το Twitter θα διατηρήσει τα πρότυπα μετριοπάθειας υπό τη νέα ηγεσία.