Φως στο τούνελ με ένα jailbreak για το iOS 15 και για νεότερες συσκευές

0


Επιτελούς, υπάρχει έντονο φως στο τούνελ στο δρόμο για ένα jailbreak για το iOS 15 σε σύγχρονες συσκευές όπως το iPhone XS, το iPhone 11, το iPhone 12, το iPhone 13 και το iPhone 14. Το XinaA15 θα προσφέρει αυτό που δεν έκαναν άλλοι και ειναι ένα  jailbreak στο
iOS 15 για A12+ με τροποποιήσεις.

Τι είναι το XinaA15;

Το XinaA15 Jailbreak είναι ένα νέο έργο που σας επιτρέπει να κάνετε jailbreak σε σύγχρονες συσκευές A12+ στο iOS 15. Προς το παρόν, το jailbreak λειτουργεί μόνο σε συσκευές A12–A15 με εγκατεστημένο iOS 15 – iOS 15.1.1. Αυτό που είναι σημαντικό, αυτό είναι ένα jailbreak rootlets με υποστήριξη injection tweak.

Μόλις κυκλοφορήσει, αυτό θα είναι το πρώτο jailbreak για το iOS 15 με υποστήριξη για συσκευές νεότερες από το iPhone X και με A12 ή νεότερο SoC. Μέχρι στιγμής, η μόνη λύση για να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας που εκτελείται σε iOS 15 έως iOS 15.7.1 είναι να χρησιμοποιήσετε το Palera1n . Αυτή η λύση λειτουργεί μόνο σε παλαιότερες συσκευές (A7–A11), αλλά υποστηρίζει την πλήρη σειρά υλικολογισμικού iOS 15. Το iOS 16 θα υποστηρίζεται επίσης σύντομα.

Τι γνωρίζουμε ήδη για το XinaA15 Jailbreak; Το XinaA15 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον Ιούνιο του 2022 και η πρόοδος είναι αρκετά καλή. Ο @xina520, ο προγραμματιστής πίσω από το jailbreak του iOS 15, μοιράστηκε την εφαρμογή XinaA15 με προγραμματιστές tweak για δοκιμή και λειτουργεί γρήγορα και σταθερά.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμη δημόσια ή ανεπίσημη έκδοση. Μόλις το jailbreak του iOS 15 είναι έτοιμο, θα δημοσιευτεί δωρεάν. Σε αντίθεση με το Cheyote Jailbreak για iOS 15, αυτό είναι μια πραγματική συμφωνία και λειτουργεί με υποστήριξη injection tweak σε συσκευές χωρίς root χωρίς κανένα δράμα.

Το jailbreak A12+ για το iOS 15 θα εγκαταστήσει το Slieo ως διαχειριστή πακέτων, το TrollStore για την εγκατάσταση IPA, τον διακομιστή SSH για απομακρυσμένη πρόσβαση και το LibSubstitute ή το Libhooker ως τη βιβλιοθήκη ένεσης tweak για την εκτέλεση των πιο αγαπημένων τροποποιήσεων στο iOS 15. Τα περισσότερα από τα τροποποιήσεις θα απαιτούν ειδική ενημέρωση για υποστήριξη χωρίς ρίζες.

Το Sileo είναι μια γρήγορη εναλλακτική λύση Cydia για iOS και είναι ο μόνος διαχειριστής πακέτων που έχει εγκατασταθεί από προεπιλογή από εργαλεία jailbreak όπως το Odyssey, το Taurine και το Electra. Υποστηρίζει επίσημα όλα τα jailbreak και μπορεί να μοιράζεται τις πηγές του με τη Cydia εάν βρίσκεστε στο unc0ver ή στο checkra1n. Το APT υποστηρίζει jailbreak iOS 15.

Υποκατάστατο είναι το σύστημα ψεκασμού που τρέχει σε jailbreak XinaA15. Το Substitute 2.0 παρέχει πρωτοφανείς ταχύτητες φόρτωσης εφαρμογών για σύγχρονα jailbreak στο iOS 11 – iOS 16 χρησιμοποιώντας ένα πρόσφατα σχεδιασμένο σύστημα ψεκασμού που επιτρέπει τη φόρτωση τροποποιήσεων με ελάχιστη επιβάρυνση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !