Το πληκτρολόγιο SwiftKey της Microsoft επιστρέφει στο iOS

0


Έκπληξη από την Microsoft που αποφάσισε να επαναφέρει το πληκτρολόγιο SwiftKey στο iOS. Η ομάδα είχε ανακοινώσει
την εγκατάλειψή της τον Οκτώβριο και τώρα η κατάσταση αλλάζει από σήμερα.

Το SwiftKey επιστρέφει σε iPhone και iPad

Η εγκατάλειψη του SwiftKey στο iOS τον Οκτώβριο ήταν αρκετά μπερδεμένη, γνωρίζοντας ότι η Microsoft δεν είχε μπει πραγματικά στις λεπτομέρειες. Ιδού τι μας είπε η εταιρεία:

Από τις 5 Οκτωβρίου, η υποστήριξη για το SwiftKey στο iOS θα τερματιστεί και το πληκτρολόγιο θα αφαιρεθεί από το Apple App Store. Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει το SwiftKey στο Android καθώς και την υποκείμενη τεχνολογία που τροφοδοτεί το πληκτρολόγιο αφής των Windows. Για πελάτες που έχουν εγκαταστήσει το SwiftKey στο iOS, θα συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου απεγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο ή ο χρήστης αποκτήσει μια νέα συσκευή. Επισκεφτείτε το support.swiftkey.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σήμερα, το πληκτρολόγιο SwiftKey επανέρχεται στο iOS με διαθεσιμότητα στο App Store . Γιατί αυτή η επιστροφή; Η Microsoft ξεκαθαρίζει ότι υπήρξε αίτημα από το κοινό, το οποίο τους έκανε να αλλάξουν γνώμη. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα δεν άδραξε την ευκαιρία να το ενημερώσει, παραμένουμε στην έκδοση που χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2021. Δεν διευκρινίζεται αν θα υπάρξουν ενημερώσεις στο μέλλον ή αν το πληκτρολόγιο θα παραμείνει όπως υπάρχει σήμερα χωρίς καμία εξέλιξη/ βελτίωση.

Από την πλευρά του, ο Vishnu Nath, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του OneNote και της ομάδας προϊόντων του Office στη Microsoft, ενθάρρυνε τους χρήστες να «μείνουν συντονισμένοι σε ό,τι επιφυλάσσει η ομάδα». Εν τω μεταξύ, ο Pedram Rezaei, CTO του Τμήματος Χαρτών και Τοπικών Υπηρεσιών της Microsoft, δήλωσε ότι η εταιρεία θα «επενδύσει στο πληκτρολόγιο », χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !