Η μετοχή της Apple ειναι στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2021 λόγω της προσφοράς iPhone

0


Η μετοχή της Apple (AAPL) δέχτηκε ένα μεγάλο χτύπημα σήμερα, στο σημείο να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2021. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην παραγωγή και, συνεπώς, στα προβλήματα αποθέματος των iPhone.

Η μετοχή υποχώρησε 1,43% στα 129,98 δολάρια, σημειώνοντας τρίτη συνεχόμενη πτώση. Ενώ η Apple παραμένει με μέτρια υπεραπόδοση για το 2022, με πτώση 27% που είναι μικρότερη από την πτώση 33% του δείκτη Nasdaq 100, ο όμιλος υστερεί σε σχέση με το βαρύ τεχνολογικό δείκτη κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα.

Η πρόσφατη αδυναμία οφείλεται στη διακοπή της παραγωγής σε ένα μεγάλο εργοστάσιο iPhone στην Κίνα , η οποία συμβάλλει στην έλλειψη εφοδιασμού του τηλεφώνου. Αυτό αφορά ιδιαίτερα το iPhone 14 Pro. Από την άλλη πλευρά, η επενδυτική τράπεζα JPMorgan ανέφερε ότι η προσφορά  των iPhone βελτιώνεται και σιγά-σιγά πλησιάζει την ισοτιμία με τη ζήτηση, αν και πρόσθεσε ότι η Apple είναι γενικά πολύ πιο μπροστά στην αγορά, επιτυγχάνοντας ισοτιμία μεταξύ ζήτησης και προσφοράς iPhone αυτή την εποχή του χρόνου. Εξαιτίας αυτού του ζητήματος, η τράπεζα αναμένει ότι τα αποτελέσματα τριμήνου Δεκεμβρίου της Apple θα είναι συγκρατημένα σε σχέση με τις προσδοκίες της συναίνεσης.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !