Η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 16.1 στις 24 Οκτωβρίου . Αυτή η έκδοση έφερε πολλές νέες δυνατότητες, όπως κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iCloud, ζωντανές δραστηριότητες για εφαρμογές τρίτων, Fitness+ στο iPhone χωρίς την ανάγκη Apple Watch, λειτουργία κοινής χρήσης κλειδιών, υποστήριξη Matter για το συνδεδεμένο σπίτι και άλλες βελτιώσεις.

Όσο για το iOS 16.1.1, η διαθεσιμότητα ήταν στις 9 Νοεμβρίου . Η Apple δεν ήταν πολύ ομιλητική για αυτήν την έκδοση, λέγοντας απλώς ότι περιέχει διορθώσεις και βελτιώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Η έκδοση που είναι υπογεγραμμένη και επομένως μπορεί να εγκατασταθεί είναι το iOS 16.1.2, διαθέσιμο από τις 30 Νοεμβρίου . Αυτή η έκδοση ήταν η ευκαιρία να έχουμε καλύτερη συμβατότητα με τους χειριστές και βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης ατυχημάτων στα iPhone 14 και iPhone 14 Pro.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 16.2. Η Apple κυκλοφόρησε χθες την υποψήφια έκδοση για τους προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Η τελική έκδοση για όλους θα πρέπει να φτάσει εντός των επόμενων ημερών, πιθανώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.