Δείτε πως το BlackRa1n το εργαλείο παράκαμψης κλειδώματος ενεργοποίησης iCloud για iOS 15 – iOS 16 λειτουργεί

0


Το BlackRa1n είναι ένα εργαλείο παράκαμψης κλειδώματος ενεργοποίησης του iCloud για iOS 15 – iOS 16 που βασίζεται στο Palera1n Jailbreak και που μας έφερε ο @ios_euphoria. Αυτό είναι ένα συνδεδεμένο εργαλείο iCloud Bypass μόνο για συσκευές checkm8, με υποστήριξη για iOS 15.0 – iOS 15.7.2. Φυσικά απαιτείται jailbreaking της συσκευής.

Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να παρακάμψετε το iCloud Activation Lock σε iPhone και iPad που εκτελούνται σε iOS 15. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απενεργοποιήσετε το Find My iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης ή ακόμα και να ξεκλειδώσετε το Apple ID. Δεδομένου ότι η έκδοση 1.5 BlackRa1n μπορεί να παρακάμψει την οθόνη εμφάνισης ενεργοποίησης στο iOS 16. Επειδή πρόκειται για μια συνδεδεμένη παράκαμψη iCloud, θα χρειαστεί να εκκινήσετε το iPhone ή το iPad σας με έναν υπολογιστή αφού το κάνετε επανεκκίνηση. Χρησιμοποιεί τον πηγαίο κώδικα Palera1n για να κάνει jailbreak τη συσκευή χωρίς να τροποποιήσει την εγκατάσταση και να δημιουργήσει προσαρμοσμένο IPSW και να το εκκινήσει στο iDevice σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του BlackRa1n iCloud Activation Lock Bypass για iOS 15 – iOS 16.

Αυτό είναι ένα εργαλείο πλήρους παράκαμψης Hello Screen για συσκευές A9 – A11 που εκτελούνται σε iOS 15 και για συσκευές A11 με iOS 16 εγκατεστημένο. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε την οθόνη ενεργοποίησης του iCloud στο iPhone 6S και σε όλες τις συσκευές μέχρι την κυκλοφορία του iPhone X.

Επειδή το BlackRa1n χρησιμοποιεί το  checkm8 , θα λειτουργεί μόνο σε παλαιότερες συσκευές. Η υποστήριξη παράκαμψης για A12 (iPhone XR, XS, XS Max, iPad Mini 5, iPad Air 3, iPad 8), A13, A14 και νεότερα δεν θα προστεθεί ποτέ επειδή η Apple διόρθωσε το σφάλμα που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την Ενεργοποίηση iCloud στο iOS 15 .

Το Κλείδωμα ενεργοποίησης σε iPhone ή iPad είναι μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει οποιονδήποτε άλλο να χρησιμοποιήσει τη συσκευή σας μετά τη διαγραφή του, εάν ο χρήστης δεν έχει τον κωδικό πρόσβασής σας. Το BlackRa1n μπορεί να παρακάμψει αυτόν τον περιορισμό A9–A11 των συσκευών καθιστώντας δυνατή την αφαίρεση του κλειδώματος ενεργοποίησης στο iPhone σας.Χρησιμοποιώντας το εργαλείο BlackRa1n iCloud Activation Lock Bypass, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή, να κάνετε jailbreak το iOS 15, να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο IPSW, να εκκινήσετε ένα προσαρμοσμένο IPSW, να αντιστρέψετε το jailbreak, να βγείτε από τη λειτουργία ανάκτησης, να εγκαταστήσετε τις απαιτούμενες εξαρτήσεις και να κάνετε BlackRa1n για να αφαιρέσει την ενεργοποίηση .

Το BlackRa1n κυκλοφόρησε ως έργο ανοιχτού κώδικα με την άδεια GPL-3.0. Ο πηγαίος κώδικας κυκλοφόρησε μέσω του GitHub Repository και γράφτηκε σε γλώσσα Python  χρησιμοποιώντας πολλές εντολές . Αυτά περιλαμβάνουν το SSHRD Script, την τροποποιημένη έκδοση του Palera1n και το BlackRa1n.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κατάργηση του κλειδώματος ενεργοποίησης iCloud, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά το εργαλείο iRemoval PRO Bypass για Windows. Βασίζεται στο checkra1n jailbreak και λειτουργεί με iOS 12 έως iOS 16. Σε αντίθεση με το BlackRa1n, αυτή είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή ανά συσκευή με υποστήριξη.

Υποστηριζόμενες συσκευές

Όλα τα συστήματα A9-A11 σε ένα τσιπ (SoC) υποστηρίζονται από το BlackRa1n. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τη λίστα με το iCloud Activation Lock Bypass για iPhone και iPad. Η παράκαμψη δοκιμάστηκε για να λειτουργεί και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε iPhone X (GSM), iPhone 8, iPhone 7 και iPhone 6s με iOS 15.

για iOS 15.0 – 15.7.1

  • A9 – iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPad (2017) 5ης γενιάς.
  • A9X – iPad Pro (12,9 in.) 1ης γενιάς, iPad Pro (9,7 in.).
  • A10 – iPhone 7 και iPhone 7 Plus, iPad (2018, 6η γενιά), iPad (2019, 7η γενιά).
  • A10X – iPad Pro 10,5” (2017), iPad Pro 12,9” 2ης γενιάς (2017).
  • A11 – iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.

για iOS 16.0 – 16.2 (από την έκδοση 1.5.)

  • A11 – iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

Πώς να αφαιρέσετε το κλείδωμα ενεργοποίησης iCloud

Το BlackRa1n είναι ένα δωρεάν εργαλείο για να παρακάμψετε το κλείδωμα ενεργοποίησης σε iPhone και iPad, καθιστώντας δυνατή τη χρήση ανακυκλωμένων iDevices. Η παράκαμψη ενεργοποίησης iCloud μπορεί να εκτελεστεί με μερικά απλά βήματα, αλλά προτού ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το Homebrew και το python στο macOS σας. Συνδέστε ένα συμβατό iDevice στο macOS σας.

  • Ανοίξτε το φάκελο BlackRa1n και το τερματικό σε ένα Mac. 
  • Πληκτρολογήστε...
    cd DRAG AND DROP BLACKRA1N FOLDER HERE
  • Στο τερματικό τώρα πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή για να ανοίξετε την εφαρμογή BlackRa1n.
    python3 blackra1n.py
  • Εγκαταστήστε όλες τις απαιτούμενες εξαρτήσεις.
  • Κάντε κλικ στο "Pair iDevice" σε κανονική λειτουργία.
  • Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Jailbreak iOS 15" και ακολουθήστε τα βήματα του DFU που θα εμφανιστούν.
  • Αφού η συσκευή σας γίνει jailbreak και εκκινήσει το iOS, μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.
  • Βάλτε ξανά το iPhone ή το iPad σας σε λειτουργία DFU.
  • Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο IPSW από το BlackRa1n.
  • Εκκίνηση προσαρμοσμένου IPSW (Θα πρέπει να δείτε SSHRD, αναλυτική λειτουργία με κείμενο στην οθόνη).
  • Τέλος, κάντε κλικ στο "Make it BlackRa1n".
  • Η συσκευή θα επανεκκινήσει χωρίς το iCloud Activation Lock!

  • Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !