TrollTools IPA για TrollStore με εργαλεία θεμάτων iOS 15

0


Το TrollTools για το TrollStore είναι ένα εργαλείο προσαρμογής στο 15, που σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε θέματα jailbreak στο iOS. Αυτή είναι ίσως η πιο προηγμένη μηχανή δημιουργίας θεμάτων, που αντικαθιστά τα εικονίδια εγγενώς και με υποστήριξη κλιπ ιστού για εφαρμογές συστήματος. Υποστηρίζεται επίσης με αυτό και το iOS 14.

Μόλις εγκατασταθεί, το εικονίδιο της εφαρμογής TrollTools θα προστεθεί στην Αρχική οθόνη σας. Η διεπαφή της εφαρμογής σχεδιάστηκε όμορφα με τρεις κύριες καρτέλες. Θέματα για εισαγωγή και φόρτωση θεμάτων του SpringBoard, Χρώμα σήματος όπου μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του εικονιδίου του σήματος και την ακτίνα περιγράμματος και τα Κλειδιά πρόσβασης.

Χρησιμοποιώντας το TrollTools, μπορείτε να προσαρμόσετε τα εικονίδια εφαρμογών χωρίς το αναδυόμενο παράθυρο στις Συντομεύσεις να επηρεάζει τις εκκινήσεις των εφαρμογών, να προσαρμόσετε την εμφάνιση των κουμπιών με τον κωδικό πρόσβασής σας και να προσαρμόσετε την εμφάνιση των σημάτων εικονιδίων της εφαρμογής της Αρχικής οθόνης σας, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και της ακτίνας περιγράμματος.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη διεπαφή εργαλείων TrollTools στο iOS 15.

Όταν φορτώνετε ένα θέμα SnowBoard στο TrollTools, θα εμφανιστούν ορισμένα εικονίδια για καλύτερη κατανόηση της εμφάνισης του θέματος. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί ενεργοποίησης που θα εφαρμόσει το θέμα του εικονιδίου στη συσκευή σας για να αντικαταστήσει τα εικονίδια της στοκ της εφαρμογής.

Το Passcode Face Editor επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση επιλεγμένων πλήκτρων με τις δικές σας εικόνες. Εάν δεν έχετε πρόβλημα με το στυλ, ο προγραμματιστής περιέλαβε επίσης ένα κουμπί για την επαναφορά προσώπων και την αφαίρεση όλων των προσώπων. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα μεγέθη κλειδιών κωδικού πρόσβασης, να εισάγετε και να εξάγετε κλειδιά κωδικού πρόσβασης για να μοιράζεστε εύκολα θέματα με την κοινότητα και να χρησιμοποιείτε την προεπισκόπηση των κλειδιών κωδικού πρόσβασης εντός της εφαρμογής.

Το Badge Color προσφέρει έναν εξαιρετικό επιλογέα χρώματος για την αλλαγή του χρώματος του σήματος εικονιδίου. Μπορείτε να ορίσετε το χρώμα φόντου με ρυθμιστικά, φάσμα, τιμή HEX ή έναν επιλογέα χρώματος πλέγματος. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την αδιαφάνεια ενός επιλεγμένου χρώματος ή να προσθέσετε τις αγαπημένες σας τιμές σε σελιδοδείκτες.

Ο Matthew Anisovich εξακολουθεί να προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή. Η πιο πρόσφατη έκδοση του TrollTools 2.2 περιλαμβάνει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες, όπως προσαρμογή κειμένου φορέα, προσαρμογή μηνύματος σφάλματος στην Αριθμομηχανή, επιλογή ενεργοποίησης χειρονομιών iPhone X σε συσκευές χωρίς εγκοπή και προσομοίωση τοποθεσίας. Η πιο πρόσφατη λειτουργία σάς επιτρέπει να ορίσετε μια ψεύτικη τοποθεσία GPS στο iPhone σας.

Το TrollTools είναι το πρώτο εργαλείο που μπορεί να αλλάξει το κείμενο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του iOS σε iOS 14 και iOS 15 χωρίς jailbreak. Φυσικά, μόνο σε συμβατές συσκευές και υλικολογισμικό TrollStore.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη μηχανή θεμάτων TrollTools που λειτουργεί σε iOS 15.

Προσφέρει παρόμοιες δυνατότητες με τη μηχανή θεμάτων εικονιδίων Mugunghwa , αλλά η σχεδίαση της εφαρμογής όχι μόνο φαίνεται καλύτερη, αλλά και το TrollTools εφαρμόζει θέματα περίπου 25% πιο γρήγορα και θεωρείται ασφαλέστερο. Σε αντίθεση με το BlizzardBoard ή το Shortcuts, δεν δημιουργεί για όλα τα εικονίδια εφαρμογών κλιπ ιστού.

Το TrollTools by Matthew Anisovich κυκλοφόρησε ως έργο ανοιχτού κώδικα μέσω του GitHub Repository με άδεια GPL-3. Αυτή η εφαρμογή γράφτηκε στη γλώσσα Swift, αλλά υπάρχουν ορισμένα μέρη που χρησιμοποιούν το Objective-C. Οι βιβλιοθήκες Xcode και theos απαιτούνται για τη μεταγλώττιση του έργου.

Αν σας αρέσει η εφαρμογή TrollTools, μπορεί να σας ενδιαφέρει και άλλα έργα του Matthew. Ανέπτυξε επίσης τον μετατροπέα Deb σε IPA και το tweak PinAnim που φέρνει κινούμενα σχέδια σε κουκκίδες κωδικού PIN στο iOS 14. Επιπλέον, δημιούργησε ένα σεμινάριο για το πώς φτιάχτηκε η διαδικασία ανάπτυξης tweak.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν το χρώμα του σήματος και τον κωδικό πρόσβασης Face Editor στην εφαρμογή TrollTools για iOS.

Πώς να εγκαταστήσετε το TrollTools IPA

Το TrollTools κυκλοφόρησε ως πακέτο IPA που μπορεί να εγκατασταθεί μόνο με το TrollStore σε συμβατές συσκευές iOS 14 και iOS 15. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το εργαλείο θεμάτων iOS 15 με κανονικές εφαρμογές πλευρικής φόρτωσης, επειδή χρησιμοποιεί ένα σφάλμα συστήματος για να τροποποιήσει ορισμένες ρυθμίσεις iOS

  1. Εγκαταστήστε το TrollStore σε υλικολογισμικό μεταξύ iOS 15 έως iOS 15.4.1.
  2. Κατεβάστε το TrollTools IPA 2.2 Beta 11 και αποθηκεύστε το στο iCloud.
  3. Μοιραστείτε το ληφθέν αρχείο IPA με την εφαρμογή TrollStore.
  4. Το TrollStore θα εγκαταστήσει αυτόματα το TrollTools όταν φορτωθεί.
  5. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή TrollTools από την Αρχική οθόνη.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη διαδικασία εγκατάστασης του TrollTools IPA με το TrollStore.

Συμβατότητα: iOS 14.0 – iOS 15.4.1, iOS 15.5 beta 1 – iOS 15.5 beta 4, iOS 15.6 beta 1 – 15.6 beta 5. Δεν υποστηρίζονται ούτε θα υποστηρίζονται άλλες εκδόσεις υλικολογισμικού. Καμία υποστήριξη για iOS 15.5, καμία υποστήριξη για iOS 15.6 και καμία υποστήριξη για iOS 16. Αυτή η εφαρμογή είναι δυνατή επειδή υπάρχει σφάλμα στο iOS.

Πώς να εγκαταστήσετε τα θέματα

Βήμα 1. Κατεβάστε ένα θέμα "μη jailbroken" από κάποιο repo (όπως το Havoc).

Βήμα 2. Ανοίξτε το φάκελο που περιέχει τα εικονίδια μέσα στο TrollTools.

Βήμα 3. Πατήστε στο κουμπί «Ενεργοποίηση».

Βήμα 4. Μόνο οι εφαρμογές συστήματος θα αντιγράφονται με κλιπ ιστού.

Βήμα 5. Δημιουργήστε ξανά την προσωρινή μνήμη εικονιδίων με την εφαρμογή TrollStore.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ενός θέματος .deb και να εξαγάγετε το αρχείο. Μεταβείτε στο Library / Themes / <ThemeName>.theme και μετονομάστε το IconBundles στο όνομα του θέματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε σε όλα τα βήματα για την εισαγωγή και την ενεργοποίηση ενός θέματος εικονιδίων στο iOS 15 χωρίς jailbreak.

Τι νέα υπάρχουν

  • Ενημερώθηκε το TrollTools στην έκδοση 2.2 Beta 11.
  • Προστέθηκε αλλαγή υποσημειώσεων οθόνης κλειδώματος.
  • Η προτροπή ενημέρωσης δεν εμφανίζεται πλέον στις beta.
  • Το κουμπί Εφαρμογή αλλαγών δεν καλύπτει πλέον περιεχόμενο κατά την επιλογή εναλλακτικών εικονιδίων.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με διπλότυπα εικονίδια μέσα σε ένα θέμα.
  • Καταργήθηκε η αυτόματη ανακατασκευή της προσωρινής μνήμης.
  • Εναλλακτικά εικονίδια.
  • Ταχύτερη επιλογή θέματος, καθώς και ένα κουμπί "Εφαρμογή αλλαγών".
  • Σήματα ντεγκραντέ.
  • Τα κουμπιά κωδικού πρόσβασης έχουν πλέον σωστά μεγέθη.
  • Μετά την εφαρμογή θεμάτων, το TrollTools θα αναδημιουργήσει αυτόματα την προσωρινή μνήμη εικονιδίων.
  • Οι πλευρικές εφαρμογές TrollStore μπορούν πλέον να έχουν θέμα.
  • Όχι άλλα κλιπ Web! Όλοι τους μισούσαν, τώρα σχεδόν έχουν φύγει.
  • Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία των εφαρμογών συστήματος στο iOS 15, επομένως μόνο για αυτές δημιουργούνται κλιπ Web.
  • Προστέθηκαν χρήσιμα μηνύματα σφάλματος και ειδοποιήσεις για να γίνει η εφαρμογή πιο προβλέψιμη.
  • Νέα μέθοδος εγκατάστασης θεμάτων.
  • Προστέθηκε υποστήριξη για iOS 14.
  • Προστέθηκε υποστήριξη για θέματα, τα οποία είναι απλοί φάκελοι με εικονίδια.
  • Διορθώθηκε το σφάλμα όπου η ρύθμιση της ακτίνας γωνίας 0 δεν θα λειτουργούσε.
  • Προστέθηκε υποστήριξη για αρχεία .deb (θα εισάγουν όλα τα θέματα, θα διαγράφουν τα περιττά).

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !