Παρακολουθήστε τα χιλιόμετρα και τα έξοδα του αυτοκινήτου σας με την καλύτερη εφαρμογή

0


Το ARBA Auto είναι ιδανικό για εσάς αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που μπορεί να παρακολουθεί τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και άλλους παράγοντες.

Χαρακτηριστικά και διεπαφή χρήστη

Το ARBA Auto είναι ένα εργαλείο all-in-one που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη συντήρηση και άλλα έξοδα του αυτοκινήτου σας. Υποστηρίζει πολλά μοντέλα αυτοκινήτων, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε μεμονωμένα, ακόμα κι αν έχετε πολλά αυτοκίνητα.

Θα χρειαστεί να προσθέσετε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας όταν εκκινήσετε την εφαρμογή ARBA Auto στο τηλέφωνό σας. Μόλις προστεθούν, μπορείτε να προσθέσετε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο, όπως χιλιόμετρα, έξοδα και άλλες πληροφορίες, για να λάβετε μια λεπτομερή αναφορά.

Η διεπαφή χρήστη είναι εύκολη στη χρήση, αλλά μπορεί να φαίνεται ελαφρώς αδέξια πριν την εισαγωγή των δεδομένων. Η εφαρμογή έχει διαφορετικές ενότητες και, επιπλέον, τα αυτοκίνητα στο My Garage έχουν ειδικούς χώρους για να λάβετε μια απλή και λεπτομερή αναφορά.

Παρακολούθηση δαπανών

Παρακολούθηση δαπανών στην εφαρμογή ARBA Auto

Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τα έξοδα οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Η λειτουργία Παρακολούθησης Εξόδων στο ARBA Auto σάς επιτρέπει να ακολουθείτε όλα τα έξοδα που έχετε κάνει στο αυτοκίνητο. Είτε πρόκειται για καύσιμα, στάθμευση, σέρβις ή οποιαδήποτε άλλη δαπάνη που έχετε κάνει, μπορείτε να τα καταχωρήσετε στις αντίστοιχες κατηγορίες τους στην εφαρμογή.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να ορίσετε επαναλαμβανόμενα έξοδα, όπως πληρωμή ασφάλισης, ενοικίαση γκαράζ, τόκο δανείου και πολλά άλλα. Θα σας βοηθήσει να θυμάστε αυτές τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές εκ των προτέρων, ώστε να μην τις χάσετε και να είστε έτοιμοι για αυτές. Αργότερα, μπορείτε να ελέγξετε την αναφορά Εξόδων για να μάθετε πότε ξοδέψατε περισσότερα για το αυτοκίνητο.

Παρακολούθηση χιλιομέτρων

Παρακολούθηση χιλιομέτρων στην εφαρμογή ARBA Auto

Η παρακολούθηση των χιλιομέτρων του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητη, μαζί με τα έξοδα. Η απόσταση σάς λέει πόσο αποδοτική είναι η κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου, ένας απαραίτητος παράγοντας πριν πουλήσετε ή αγοράσετε ένα αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η καταγραφή των τιμών του χιλιομετρητή, της ημερομηνίας και της ώρας είναι ζωτικής σημασίας. Αν όχι καθημερινά, η ARBA συνιστά την εγγραφή τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, μπορείτε να εισαγάγετε την ένδειξη χιλιομετρητή πριν και μετά το ταξίδι και η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα τα χιλιόμετρα για εσάς. Ενώ θα έπρεπε να εισάγετε δεδομένα σε αυξητικές τιμές, το ARBA σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια φθίνουσα τιμή με μια προειδοποίηση σε περίπτωση που πληκτρολογήσετε λάθος μια τιμή.

Παρακολούθηση καυσίμου και φόρτισης

Παρακολούθηση καυσίμου και φόρτισης στην εφαρμογή ARBA Auto

Είτε πρόκειται για καύσιμο είτε για φόρτιση, μπορείτε να παρακολουθείτε και τα δύο στην εφαρμογή ARBA Auto. Η παρακολούθηση καυσίμου και φόρτισης σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τυπικές και βέλτιστες μεθόδους για να παρακολουθείτε τη φόρτιση του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε την εικόνα του τιμολογίου και να εισαγάγετε την τοποθεσία και άλλες πληροφορίες για να κρατήσετε αρχείο με αυτά. Το ARBA Auto θα χρησιμοποιήσει αυτές τις εγγραφές για να σας δείξει τα στατιστικά στοιχεία για τα καύσιμα και τη φόρτιση. Σας επιτρέπει να βλέπετε πού ξοδεύετε τα περισσότερα και πόσα σας απομένουν όταν πρόκειται για καύσιμα ή φόρτιση.

Κοντινές εταιρείες

Κοντινές εταιρείες στην εφαρμογή ARBA Auto

Ενώ το ARBA Auto σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλάνο συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε κοντινές εταιρείες στο χάρτη εάν αναζητάτε μια νέα διαδρομή ή εάν αναζητάτε μια νέα διαδρομή ή να κάνετε σέρβις στη δική σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μια κοντινή εταιρεία από τη λίστα επιλογών (ταξινομημένη κατά αξιολογήσεις) που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Η επιλογή της εταιρείας θα απαριθμούσε τα στοιχεία της και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, τις οδηγίες, την απόσταση και ακόμη και το Instagram που χειρίζεται εάν έχουν.

Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων

Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων στην εφαρμογή ARBA Auto

Το ARBA Auto σάς επιτρέπει να εισάγετε και να εξάγετε τα δεδομένα οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, εάν αγοράζετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μπορείτε να εισαγάγετε όλα τα δεδομένα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη σε μορφή CSV για να παρακολουθείτε τα χιλιόμετρα, τα έξοδα καυσίμου και άλλες πληροφορίες.

Αντίθετα, εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα και να τα στείλετε στον νέο ιδιοκτήτη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί για την παρακολούθηση χιλιομέτρων, εξόδων ή οποιωνδήποτε βασικών επαναλαμβανόμενων υπενθυμίσεων. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια διαφήμιση για να βρείτε γρήγορα αγοραστές.

Πρέπει να πάρετε το ARBA Auto;

Το ARBA Auto είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας ή οποιουδήποτε άλλου αυτοκινήτου. Παρέχει λεπτομερείς αναλύσεις και προβλέψεις για το αυτοκίνητό σας με έξοδα, χιλιόμετρα, παρακολούθηση καυσίμου και πολλά άλλα. Τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις, αν αναρωτιέστε.

Εάν έχετε αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή, ειδικά εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το αυτοκίνητο, όπου θα χρειαστεί να μεταφέρετε όλες τις λεπτομέρειες στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Τιμολόγηση

Το ARBA Auto είναι δωρεάν με όλες τις βασικές λειτουργίες που θα χρειαστείτε για να παρακολουθείτε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας . Επιπλέον, δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην εφαρμογή, ακόμη και στη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, για κάθε αυτοκίνητο, μπορείτε να λάβετε τις επεκτάσεις Premium και Multi-currency, που κοστίζουν 14,99 $ και 4,99 $ , αντίστοιχα.

Η επέκταση Premium προσθέτει περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής στη λογιστική και την ανάλυση. Ομοίως, η επέκταση Multi-currency σάς επιτρέπει να διατηρείτε αρχεία και να δημιουργείτε αναφορές σε διαφορετικά νομίσματα, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες.

Λήψη: iOS | η και  Android


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !