Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή Apple TV υπάρχει ήδη στο Android TV , μπορείτε να την εγκαταστήσετε στην τηλεόρασή σας, στο κουτί πολυμέσων σας ή στο κλειδί  σας HDMI. Μπορείτε επίσης να το απολαύσετε σε iPhone, iPad, Apple TV (το κουτί), τηλεοράσεις διαφορετικών εμπορικών σημάτων που δεν λειτουργούν σε Android TV (μοντέλα LG και Samsung για παράδειγμα), κονσόλες (PlayStation και Xbox), στον υπολογιστή σας μέσω ιστότοπου και άλλα . Αλλά για έναν πολύ εκπληκτικό λόγο, το Android σε smartphones δεν έχει το δικαίωμα στην αποκλειστική εφαρμογή του, παρόλο που είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πιθανή εφαρμογή Apple TV στο Android. Μπορούμε να υποψιαστούμε ότι θα είναι το 2023, αλλά μένει να δούμε πότε ακριβώς. Αρχές της χρονιάς; ...στο μέσο; στο τέλος; Αυτό είναι ένα μυστήριο αυτή τη στιγμή.

Προφανώς, η άφιξη της εφαρμογής σε Android smartphones θα πρέπει να βοηθήσει την υπηρεσία Apple TV+ να κερδίσει χρήστες και να αυξήσει τα έσοδά της. Υπενθυμίζουμε ότι η πλατφόρμα ροής κοστίζει 6,99€/μήνα.