Πόσο μακριά μπορεί να ανιχνευθεί το AirTag?

0


Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποια είναι η εμβέλεια ενός Apple AirTag.

Η γνώση της γκάμα των AirTags μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα AirTag και η καλύτερη κατανόηση της σειράς AirTag μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και να βρείτε τα χαμένα AirTag.

Πώς λειτουργεί το Apple AirTag;

Σε αντίθεση με άλλους τύπους ετικετών, τα AirTag δεν βασίζονται αποκλειστικά σε έναν τύπο μεθόδου επικοινωνίας. Η θέση ενός AirTag μπορεί να μεταδοθεί με μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Το Bluetooth επιτρέπει στο AirTags να επικοινωνεί με κοντινές συσκευές της Apple είτε είναι δικές σας είτε κάποιου άλλου.

Με το AirTags, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοντινές συσκευές Apple που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο Find My για να μεταδώσουν την τοποθεσία τους, κάτι που είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους σε σχέση με άλλες συσκευές παρακολούθησης όπως το Tile.

Εκτός από την εύρεση ακριβείας, τα Apple AirTag χρησιμοποιούν επίσης το Ultra Wideband για να εντοπίσουν τη θέση του AirTag όταν είναι κοντά. Οι συσκευές που περιλαμβάνουν iPhone 11 και μεταγενέστερα είναι εξοπλισμένα με το τσιπ Ultra Wideband, εκτός από το μοντέλο SE. Γενικά, παρέχει χωρική επίγνωση, η οποία βοηθά στον ακριβή προσδιορισμό των θέσεων των κοντινών συσκευών.

Ποια είναι λοιπόν η εμβέλεια ενός Apple AirTag;

Η κοινή ερώτηση είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε το AirTag μίλια μακριά; Λοιπόν, η σειρά Apple AirTag είναι ουσιαστικά η περιοχή μεταξύ ενός AirTag και της πλησιέστερης συσκευής Apple που είναι συνδεδεμένη στο Find My. Υπολογίζεται ότι το AirTag μπορεί να φτάσει τα 300-800 πόδια ανάλογα με το εύρος Bluetooth.

Τα AirTag πιστεύεται ότι διαθέτουν Bluetooth 5.0, το οποίο είναι καθοριστικός παράγοντας για το πόσο μακριά μπορούν να εντοπιστούν τα AirTag.

Μόλις το AirTag που παρακολουθείτε είναι εκτός της εμβέλειας Bluetooth του iPhone σας, η απόστασή του δεν έχει σημασία. Υπάρχει μόνο ένας παράγοντας που έχει σημασία: η απόσταση μεταξύ του AirTag και μιας άλλης συσκευής στο δίκτυο Find My.

Όταν χάσετε το στοιχείο AirTag'ed σας, μπορείτε να το βάλετε σε Lost Mode. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να το παρακολουθείτε και να στέλνετε μήνυμα σε όποιον το βρει. Θα συμπεριληφθεί ένας αριθμός τηλεφώνου ή διεύθυνση email στο μήνυμα, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να βοηθήσουν στην επιστροφή του αντικειμένου.

Το Apple AirTag είναι ένα πολύ ωραίο και εκπληκτικά οικονομικό προϊόν, παρόλο που είναι μια μετικέτα επιτήρησης.

Οι χρήστες της Apple θα βρουν αυτό το προϊόν μια πραγματική απόλαυση και αξίζει να επενδύσουν σε οποιαδήποτε άλλη ετικέτα παρακολούθησης, δεδομένων των χαρακτηριστικών και της εμβέλειας που προσφέρει το AirTag.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !