Η Apple λανσάρει το εργαλείο Business Connect για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με πληροφορίες στους Χάρτες της

0


Η Apple
ανακοίνωσε ένα νέο δωρεάν εργαλείο που ονομάζεται Apple Business Connect, το οποίο θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διεκδικούν τις κάρτες τοποθεσίας τους και να προσθέτουν πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες θα εμφανίζονται σε διάφορες υπηρεσίες της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Apple Maps, Messages, Siri, Wallet και άλλων εφαρμογών.

Με τη βοήθεια του εργαλείου Business Connect, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όλων των μεγεθών θα μπορούν να διαχειρίζονται τις πληροφορίες που εμφανίζονται στους χρήστες της Apple στην κάρτα θέσης των Χαρτών Apple. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα μπορούν να προσθέτουν φωτογραφίες, λογότυπα και ενέργειες, όπως να παραγγείλουν φαγητό ή να κάνουν κράτηση απευθείας από την εφαρμογή Χάρτες της Apple. Θα τους επιτρέπεται επίσης να εμφανίζουν ειδικές προσφορές στους πελάτες τους.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιτρέπουν στους πελάτες τους να προβαίνουν σε ενέργειες σχετικές με τις επιχειρήσεις τους σε υπηρεσίες τρίτων. Για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσθέσουν ένα κουμπί δράσης για μια εφαρμογή όπως το booking.com ή ένα εστιατόριο μπορεί να προσθέσει μια ενέργεια για το OpenTable για κρατήσεις τραπεζιών κ.λπ.

Στη σημερινή ενημέρωση εισάγεται επίσης μια νέα δυνατότητα κάρτας θέσης που ονομάζεται Showcases. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν προσφορές και κίνητρα στους πελάτες. Μπορούν να εμφανίζουν πράγματα όπως εποχιακά στοιχεία μενού, εκπτώσεις προϊόντων και πολλά άλλα. Η λειτουργία Showcases είναι διαθέσιμη στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ από σήμερα και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τους επόμενους μήνες.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Apple ID τους για να εγγραφούν στο εργαλείο Business Connect επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο . Αρχικά, θα πρέπει να επαληθεύσουν την επιχείρησή τους και μετά θα μπορούν να προσθέσουν πληροφορίες και εξατομίκευση για την επιχείρησή τους. Θα μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις που έχουν περισσότερες από μία τοποθεσίες μπορούν να επωφεληθούν από το Business Connect API για να ενσωματωθούν με εταιρείες διαχείρισης καταχωρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των Reputation, Rio, SEO, SOCi, Uberall και Yext.

Το Business Connect είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Apple και θα κάνει τους Χάρτες Apple πιο χρήσιμους τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους χρήστες, καθώς θα μπορούν να μοιράζονται και να βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοπική τους επιχείρηση και να κάνουν διάφορες ενέργειες απευθείας στην εφαρμογή Χάρτες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !